Kişilik & Karakter Manga okuyan erkeğe/kadına bakış açısı nasıldır? WaMiU Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öncelikle saygılar.. Manga okumayı severim. Hani yaşı küçük biri de değilim. Bana bakış açısınız nasıl olurdu? ya da genele vurayım bir manga okuyan anime takip eden erkeğe/kıza bakış açınız nasıl olurdu? Manga okuyan erkeğe/kadına bakış açısı nasıldır? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sosruko17 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl SPOİLER.....Zoro'yu da severim ama Kaido'nun Luffy'i teklediği sahneyi koysaydın iyiydi :D 1 7 Yorumla WaMiU +1 yıl Kaido ne zaman Luffy'i tekledi. Luffy Kaido'ya girmemiş miydi?😊 Yorumla Sosruko17 +1 yıl Bugün çıkan bölüm. İngilizcesi geldi Türkçesi akşama doğru çıkar :) Yorumla WaMiU +1 yıl Uff merak ettim şimdi. Ama yine erken çıktığına göre haftaya bölüm yok 😅 Yorumla WaMiU +1 yıl Kaido ne yapmış hocam ya. Aslında tekledi demek yanlış olur. Çünkü öncesinde ateş püskürüyor 😅 Yorumla Sosruko17 +1 yıl Hak etti bizimki. Boyunun ölçüsünü alsın biraz :D Yorumla WaMiU +1 yıl Bu arcta Kaido iner mi sence?😅 Yorumla Sosruko17 +1 yıl İmkansız be :D Yorumla
yellowpan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Hayal güçleri geniş oluyor çoğunun. 2 1 Yorumla ŞekersizKarsambaç +1 yıl Evet biraz oyle 😀 Yorumla
Radmeela Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Saygı duyarım takılmam 1 2 Yorumla Radmeela +1 yıl Teşekkürler eig icin Yorumla WaMiU +1 yıl Ben teşekkür ederim yorum için😊👍 Yorumla
Gastex Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Attack on Titan okuyorum sadece hikayesi gayet takip edilebilir ve twistlerle dolu 1 1 Yorumla WaMiU +1 yıl Ordaki Eren Türk mü ya😅 Yorumla
ŞekersizKarsambaç Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zoro candir dur gunceli okuyum hemen 😁 1 2 Yorumla WaMiU +1 yıl Spoiler vereyim mi? 😅 Yorumla ŞekersizKarsambaç +1 yıl Verme bro Yorumla
Serserisevgilim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İlk defa senden duydum 1 1 Yorumla WaMiU +1 yıl Arkadaşlarımın çoğu garip buluyor merak ettim. Yorumla
En İyi Cevaplar