"Ahh ahh, şu an ki aklım olsaydı ben onu öyle yapar mıydım" dediğiniz bir şeyler var mı? :)“Bugünkü aklım olsaydı, dün yaptıklarımı yapmazdım. Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım, bugünkü aklım olmazdı.” 😎
Kısacası pişmanlık.. Yapabildiğim her şeyi yaptım. Yapamadığım, daha doğrusu benim için neredeyse imkansız olan şeyleri hiç bir zaman hedeflemedim bu yüzdendir ki böyle iyiyim.
Elbette ki oldu olmaz mı hiç! Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadiklarimda diyordu bir yerde:) Ben hep o üzülmesin bu kırılmasın diye yaşadım hayatı ta ki bob marley cikipta. Sen kaldırabiliyorsan herkes kaldırır dediği an insanlara karşı tamamen ben gibi bakmaya başladım.
Böyle iyiyim ya ama eminim bekar durmazdim evlenirdim çünkü artık bir evlat sevmek istiyorum bu istemsiz ce içerden gelen bişey mesela yolda bir çocuk bebek görünce istemsizce ona gulmek onunla oynama isteği geliyor o zaman anlıyorum bunu
iyisiyle kotusuyle elbek yasadiklarim var iyiyken sukur ediyoruz da kötü bir müsibet de isyan edecek degiliz elhamdulillah bizim yaşadiklarimiz hic birsey daha
En İyi Cevaplar