Çok severek evlendiniz, fakat çocuğunuz olmuyor. Eşiniz gerekli tüm tedavileri gördü, ama yok olmuyor. Bu durumda eşinizden ayrılırmısınız, yoksa bunu göze alıp onunla bir ömür yaşayabilirmisiniz? :)
Evlendikten sonra, çocuğunuz olmazsa ne yaparsınız?
Eşim bana cocuk versin diye evlenmem , hayatlarımızı ortak yaşamak için evlenirim , illa sorun cocuk ise , çocuk esirgeme kurumundan 1 ya da 2 adet onay verildiği takdirde evlat ediniriz , görebilene çözüm her zaman var 👍
Evlenirsem çoçuk için evlenirim diye düşünüyorum oda olmazsa yapacak bir şey yok bilmiyorum ne tepki veririm belki bendedir sorun mutlu guzel giden bir ilişkim varsa ayrılmayı dusunmem
Yapıcak bişe yok çocuksuz da güzel hayat seyahat engeli falan sıkıntılı tüp bebek vs deniyebilirsiniz onun dışında kedi veya köpek alabilirsiniz mutluluktur hayvanlar
Şahsen ben yaşarım ne var sanki Çok istiyorum çocuğumun olmasını Ama sevdiğim kadından olmasını Olmuyorsa sorun değil Hatta ben hastaneye de götürmem Sorunun kendisinde olduğunu öğrenirse çok üzülür her gün bana çocuk veremediği için kahrolur diye
Tabiki yaşarım sonuçta evlilik rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz evlenmeden öyle bir kural koymuyoruz ki çocuk olmazsa boşanır iz diye. Önce eşimin canı sağolsun çocuğu da rabbim nasip eder inşallah
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ki. Ayrılmam derim ayrilirim. Ayrilirim derim ayrılmam. Eşimle aramdaki muhabbete bağlı biraz o aslinda. Hayatın ve yaşamın anlamının cevabı ikimiz içinde ortaksa sıkıntı yasamayiz diye düşünüyorum
hayat seksten ıbaret degıl zaten belirli bir yaştan sonra onuda yapamıyorsun çocukta olmuyorsa evlatlık alınır bakılır aşk olsun sevgi olsun gerisi boşşş işler
Ben sonuç olarak cocuk ıcın evlenmedim onu o oldugu ıcın evlendım sorun etmem cok cocuk ıstersemde yetıstırme yurtları var oda ısterse ordan bı evlatlık edınebılırım
Asla birakmam esimi bu hayatta iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta beraberiz cocuk allahin takdiri nasip degilmis der gecerim, cok istersekte evlatlik aliriz
En İyi Cevaplar