Kadın hakkında neyi öğrenirseniz "Çok tehlikeli" dersiniz?

Başak burcu tanıdığım 2 kişi vardı onlatıda al birini vur ötekine bir boka yaramazlardı. Salak ve keniletini çok cabuk kandıran insan tipiydi hepsi öyle değil tabikide
gel sarılalım
Kadın olması tehlikeli olması için yeterlidir en tehlikelileri kaybedecek bişeyi olmayan evde kalmışlarıdır tşkler 🌹
Onların tehlikesi kendine ya.
Bilemeyiz
Biz erkekler bir kadinin neler yapabilecegini anlayacak kadar derin dusunemeyiz.. o sebeple ne kadar tehlikeli biz degil baska bir kadin anlar☺️
Mantıklı şeyler söylüyorsun reis
Siz erkekler varya ananızın gözüsünüz asıl şeytan olan kadınlar değil erkekler neden biliyor musunuz çünkü biz kadınlar eğer gerçekten akıllı olsaydık bu kadar adımız çıkmazdı sinsiye şeytana ama erkekler saman altından okyanus yürütüyor asıl kötü sinsi pislik olan sizlersiniz
@Sevgiiiecee sakin ol ve o elindeki feminizmi yavaşça yere bırak
Tartışmaya girmiycem seninle. Ben biliyorum ne olduğunuzu bu yeter
Yaşadıklarım yeter bana emin ol tecrübe olmasaydı bu kadar emin konuşmazdım
Biri değil hepsi aynı çıktı, cinsellik tek düşünceleri bu ve bende erkeklerin artık bana ve hemcinslerime bu yönde yaklaşmasına izin vermeyeceğim biz kadınız cinsel bir obje değil.
Bak yine genelledin...☺️ Senin karşına çıkanlar hep böyle ise bu senin sorunundur.. Seni tanımıyorum haksızlık etmekte istemem...
Acaba dişiliğinle ön planda olabilir misin? Eger öyleyse zekanı ön plana çıkartmayı dene...
Peşinen söyleyeyim sadece varsayım seni tanımıyorum.. o yüzden delirme bu söylediğime... O potansiyelin var hissediyorum. Sakin kal.
Hayır düşüncende özgürsün ben eleştiri kaldırmayacak biri değilim ha öz eleştiride çoğu kez yaptım kendime bakan yüzü gözü iyi biriyim ama ne olursa olsun bir erkek böyle yaklaşmamalı bizim de duygularımız var bizde insanız, bide onların geçmişinde hafif diye nitelendiricek kızlarla olup onlara aşık olmak ve bana veya bizim gibi kızlara cinsellik olarak yaklaşmak bu onların ayılığı ve yeterince akıllı olmamaları
Özgür arkadaşıma katılıyorum. Bizlerde bir yerden sonra hayatımıza karakter olarak çirkin kadınları sokmayacak ya da uzaklaştıracak meziyetleri elde ettik. Her erkek bir değil kadın da bir değil. Ama kadınlar bu meziyeti elde etmede kanımca erkeklerden biraz geride.10erkek bu meziyeti elde ediyorsa 3-4 kadın anca ediyordur.
Benim bu yüzden en uzun ilişkim 2-3 hafta en kısa 2 gün bende iradeli biriyim bu konuda ve istisnalar olsada çoğunlukla erkekler böyle kadınlara cinsel olarak yaklaşıyorlar bu yüzden kadınlar bu konuda daha iyi çünkü ben en azından kendi adıma konuşuyum sevmediğim de sevmiyorum dedim hiç başlamadım bile tabii hiçbir çıkarım olmadığı için
Daha toysun. Benim en kısa ciddi iliskim 3 sene sürdü. Tecrübe edindikce izlenim ve düşünceler daha bir yerine oturacak. Her erkek öyle değil. Hatta arkadaşlarımdan hiç biri öyle değil.
Bende olan bir problem değildi inan ki beni tanısanız sizde anlarsınız ama evet karşımdakiler daha çocuktu 20-23 aslında yaşla da alakası yok bende 20 yaşındayım ama neyse bilemiyorum sanırım ilişki konusunda şansım yok iyi olmak güzel olmak yetmiyor
Yaşla alakası yok. O yaşta benim evlilik düşündüğüm bir ilişkim vardı.5 yıl sürdü o da. Karşı taraf sağlam durmadı ama biz de bundan dolayı tüm kadınlar böyledir demedik. Güzellik , tip geçici ve değişken. Değişken şeyleri değil de değişmeyen faydalı şeyleri kıstas almayı öğrendiğinde insanlar ya çok güzel ilişkiler yaşıyor ya da yalnız kalıyor. Bazen de bu yalnızlığı öfkeyle karşı cinse yaklaşarak hissettiriyor.
Diyelim doğru çünkü.
Fesat ve kıskanç ise erkeğin ocağına incir ağacı diker.
Sıradaki sigara tüm yıkılmışlara gelsin kardo
Cevap
63Cevap
Her kadın canı acıyınca oturup ağlamakla kalmaz elbet gözyaşları gibi kalpte kurur intikam hırsıyla boğa burcu gibi.
Istediği şeyi size fark ettirmeden yapıyorsa o kadının önüne geçemezsiniz artık
biz de arkasına geçeriz el sallar geçeriz.
Bakışlarından belli olur zaten tehlikeli kadının hali. Eğer bakışları hoşuma gitmezse, konuşmam.
arigato
kıskanç çekememezlik varsa.. gebersin öyle kızlar gerçekten yaşamasalar daha iyi zarar veriyolar kıskandıkları kişiye
kızlar bizden daha dertli ya kadınlar konusunda :D
çok fazla odaklanıp sizden uzaklaşıyorsa kafasında tasarısını hazırlıyor olabilir ama bence bir kadının tehlikesini yine bir kadın anlar diye düşünüyorum ben
Yanındayken çok iyi yalan söylemesi
Seks yapacağınız zaman bekaretim gitmesin aşkım deyip oral veya anal yapmana müsade etmesi.
Sevgilisine yan gözle bakanın gözünü oymak gibi mesela 🤣(gözünü oymak dediğim saldırmak anlamına gelmiyor asfgg)
Bilgisiz ayağına yatması. Bildiğini bilmiyor diye göstermesi. Kendince “masumluk” bilgisizlik diye düşünen bir toplum içindeyiz. Az konuşanında sakladiklari vardir bence, yani yeri geldiginde bile konusmayi red eden icdeb hesaplardadir. Bence.
Erkekler hiç bir zaman kadınları çözemeyeceği için tehlikenin nereden geldiğini kestiremeyiz. Erkek 1 düşünüyorsa kadın 10 düşünür
Şüphesiz gözlerinin çok dönmesi. Mesela bir bayan benden çok bakışlarıyla kesiyor ise ortamı tehlikedir👌
Ben de başak burcuyum. En iyi kendi burcuna geçinirim. Başak candır
basit varlıklarda çözümü kolay tehlike li bulmuyorum
Kadınlar çok tehlikeli varlıklardır. Hiç yaklaşmayıp , uzak durmak en iyisidir.
Sinirliyken kulağı tırmalayan bir sesle nefret kusması.
Damarımıza basıldığı zaman birer şeytana dönüyoruz. Belki de şeytan olmayı seviyoruz.
Sessizinden , sinsisinden, yalancısından kaç kaçabildiğin kadar.
asıl sevdalı olduğu adam varken, ne olur ne olmaz giderse diye istepne sevgilileri yedekte bulundurmasıdır.
Şeytani bakışları varsa ve sürekli yalan söylüyorsa sakın bulaşma
Sürekli dedikodu yapıyor ve başka şey bilmiyorsa atom bombasından daha tehlikelidir
Sessiz olandan sinsi zeki ve herşeyin farkında olanlar
Ewet bem kadını hemde erkeği tam bir sülük ve sinsi
Kendine uygun ve kendi gibi insanlarla birlikte oluyor kişi. Korkulucak birşey yok yani 😊
Zekiyse ve bunu hainlik icin kullaniyorsa işte o zaman kac kac kac
Kadınların hepsi tehlikelidir hatta bazılarıni şeytan görse ben ne işe yararim der
Sinsi ve içten pazarlıklı olanlar.
başkası olsa paldır küldür dalardım da neyse. her yönden kusursuza yakın görünmeye çalışmasıdır.
Bir kadının tehlikeli olması için o kadına zaafım olması gerekir.
Bir kadına zaafım olmayalı yıllar oldu.
Yalancı olması fitneci olması namussuz olması menfaatçi olması bası şeylere aşırı düşkün olması ve çok korkak olması vs canına düşkün olması
Feminist veya dinci ise o kızdan uzak durmak en doğrusudur. Taciz ve tecavüz iftiralarını en çok feministler ve dinciler atıyor.
Zeki varlıklarız özellikle duygusal zekamız ortalığı s2r
Kadınların IQ ortalaması erkeklerin altında , 15 yıl önce üstündeydi
Medyaya değil anketör sirketleri takip ediyoruz.
Kadın her daim tehlikelidir en masumundan en canavarına kadar sadece gazabına sebeb olacak davranışlardan kaçınmalı erkek. Yani tüm kadınlar tehlikelidir. Burcla alakası olduğunu düşünmüyorum
Başak burcuyum ama kimseye zararım olmadı. neden böyle dedinki? Akrep burcundan korkun banca siz.
kesin bir yerlerde kırık kalpler bırakmışsındır haberin yoktur :D
Erkeklerin yorumlarını okuyunca krize girdim 🤣🤣🤣
Bazen hiçbir belirti vermez. Her kadın tehlikelidir.
Dedikoducu olması ve birinden öğrendiğini anında başkalarına yetiştirmesi, Allah düşmanıma bile öyle kişileri vermesin.
Onun bir kadın olması bu detayların en önemlisidir bence...
ahah erkekler dertli
Ee çok zalimler çünkü...
Alla alla? Başakların ne pisliğini gördün? Tesüf ederiz😒😒😒😒😤😤😤
çasdöaç sayıyım mı
asdklakdslş bak ne zaman ne demişim https://pasteboard.co/HKB2T0b.jpg
Sana bu sarkiyi ithaf ediyorum
https://youtu.be/Mx7GBw1bpko
kız çocuğumuyum ben edis dinlyim :D
Hee
Ben hiç korkulcak "tehlikeli" kadin görmedim turkiyede geneli sinsi bencil
Niye başak?
İçten pazarlıklı, düzenbaz ve yalancıysa.
Öfkesini sinirini kıskançlığını içine atıyorsa tehlikelidir. Intikamı acı olur.
bak bu doğru
Detaylarda boğulmaya gerek yok. Her kadın tehlikelidir.
Yavrusu varsa tehlikelidir.
Ahahad
Tuttuğu koparan hırslı kadınlardan korkacaksin
Aman Ali Rıza bey başımız ağrımasın
Bende merak ettim şimdi 😏😂
Sonuçları ysk açıklayacak
O zaman çok bekleriz. 😂😂
Muarrem bey bastırıyor hemen aciklansin diye
Kaçar sonra boşver onu 😂😂
Tayyib bey balkondan açıklayacak , en tehlikeli kadın fetocu ablalar diyecek bence
İş siyasete kaldıysa bugün farklı yarın farklı olur bence sivil toplum üyeleri açıklasın 😂😂😂
Agah güzel goy goy oldu valla.
Yalaka ve sinsi olan 👍
Yükselenim başak dkdkdkd tehlikeli ve ben djjdjf
sen yükselme ya o zaman çasd. çaisd
2 yüzlü içten pazarlıklı olması
Onun erkeği de pis ya
Ben burçlara inanmam ama oğlağım bu durumda ne oluyor 😂
Ben başak burcuyum neden öyle dedin üzdün ama
az başak geçmediler bizle geçmişte :D
Ahahahahah
Bazı kadınlar gerçekten çok korkunc
+ 1
Güzel olduğunun farkında olması 😅
Sinirlendiği zaman gülmesi
Elinde güç varken sessiz kaldıysa kork ondan
Başak burcu olanlar olarak ne gunahimiz var ya 😅
Sinsin ve zeki kizlardan bence
sanırım kadın olması yetiyor
Bir kadın bir kadın hakkında böyle konuşması ne kadar üzücü, siz daha kendinize değer vermiyorsunuz
@sevgiiiecee aynen sana katılıyorum sonunda biri benim gibi düşündü 👍🏻
Kadın olması yeterli olabilir bence
Erkeğe göre pek farketmiyor işte belirtiler
Deli raporu olduğunu öğrenirsem 😂
Kavgada sakin olduğu zamandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar