Türkiye'de bazı bölgelerde halen başlık parası olayı var kızın güzelliğine ve hamaratlığına göre değişim gösteriyor. Peki ya başlık parası yasal olsaydı herkesten alınsaydı sizin için kaç para ya da altın istenirdi?
Başlık parası yasal olsaydı senin için ne kadar para istenirdi?
Olum hep biz mi alacagiz yaa kizlar bizi satin alsin 😂 calisip evine bakacak satilik adam😁 sabahlari ise giden biziz eve bakan biziz araba kullanam soforuz😂kapris ceken sevgiliyiz 😂 yatakta bile biz efor sarfediyoruz bee 😂😂😂 yaşasin erkek dayanişmasii😂erkege şiddete hayirr 😂😂 ben 1 milyon isterim kendime😂
Bir arkadaşım var ben okudum daha çok para ediyorum demişti onların oralarda öyleymiş. Valla bende okudum bayağı bir para etmem gerek 😂 şaka bir yana iğrenç bir konum, ben insanların altın pazarlığını yapmasını bile kendini satmak olarak görüyorum şahsen.
Ulan cocuklar bile ben mal degilim diye aciklamada bulunup haberlere cikip icranin kaldirilmasini sagladilar ama kadinlarin mal olarak satilmasi hala devam ediyo ve buna karsi cikip kaldirilmasi yerine yakinda geri verme iade etme falan cikar herhalde begenmedik baslik parasini verin kizi geri alin biraz kullandik ikinci el derler sonra ikinci elden satmaya calisirken kizi fiyati falan dusururler bu kadar igrenclestik
Kendimi doğrusu para ile kıyaslamazdım. Kızların da para ile , çok küçük ya da küçük yaş da , zorla sevmedikleri kişilerle evlendirilmelerini de kesinlikle tasvip etmiyorum.
Başlarım öyle şeye benim ailem öyle birşey yapmaz ama onu yapan aileler yüzlerine bakılacak kişiler değil aldıkları başlık parasınada iyi baksınlar ileride kendilerine bakıcı tutarlar ona saysinlar
En İyi Cevaplar