mutluluğu çok beklediğimiz anlarda yakalayamazmışız.
beklemiyor gibi yaptım fakat yine uğramadı
gelmesi için ne yapmalıyız :D
siz mutlusunuz mu?
beklemiyor gibi yaptım fakat yine uğramadı
gelmesi için ne yapmalıyız :D
siz mutlusunuz mu?
Kainatın yaratilisi tamamlanmis. Sira insani yaratmaya gelmis Allah insani yaratmadan once butun varliklara seslenmis;" Insanlar mutlulugun sirrini ancak ona hazir olduklarinda ogrensinler istiyorum sizce bu sirri nereye saklayayim?" Kartal söz almis, "Bana ver Allah'im onu ay'a gotureyim Allah itiraz etmis "Hayir..! Bir gun oraya giderler ve onu kolayca bulabililer" Yunus Baligi gorev istemis "Onu okyanusun derinliklerine gotureyim Tanrim!" Allah : Orada da onu rahatlikla bulabilirler.. Aslan soz almis "Ormanin derinliklerine gomelim" Koyunlar "Ucsuz bucaksiz meralari onermis, Allah hic birisinin onerisini kabul etmezken; Meleklerden oneri gelmis "Allah'im bu sirri insanlarin icine sakla Mutluluk insanlarin icinde sakli olsun, Hazir olan mutlulugu kendi icinde bulsun!" Oneriyi begenen Allah arayisina son vermis ve Mutlulugun sirrini insanlarin icine saklamis! Evet mutlulugun sirri insanlarin icinde saklidir; onu disarida arayanlar eninde sonunda hep mutsuz olurlar. Disarida saklanmis bir mutluluk yoktur! Mutlulugun sifresi ve sirlari icimizde saklanmistir. Mutluluk yolculugunu icinize dogru yapmazsaniz, disarida neye sahip olursaniz olun mutlu olamazsiniz; Esasen disarida bizi mutlu edecek seyler bunlunmuyor; Yolculuk icimizedir, Mutluluk da, Hayat da... Sevgiler / ESMER!
Güzel soru. Zerre kadar mutlu değilim. Aşk ve sevmek sevilmek beğendiğin kişi ile bunları yaşamak kişiyi mutlu edecektir. Bu duygu kişiyi uçurması gereklidir. Yoksa bu pislik dünyanın kahrı çekilecek gibi de değildir. Amma velakin her zaman Türk kızlarından çok şikayetçiyimdir. Bir kere bu saçma dünyada çok karmaşık bir şekilde yaşıyoruz. Sevgi ve aşk için kızların da kıllarını kıpırdatmaları çok çok zaruridir. Çünkü bu yükü sadece erkeğe yüklerseniz erkek sizi bulamaz, buna gücü yetmez. O yüzden kızların da erkeklere özellikle beğendiği erkeklere en kötü narin bir şekilde ve biraz uzun bakışmalıdır. Erkeğe bakmalıdır. Onun gözlerine bakmalıdır. Yoksa evde kalmaya devam benden söylemesi. Ondan aşk dilenircesine bakmalıdır. Aynı şekilde elbette erkeklerin de bu şekilde davranmaları gerekir özellikle beğendiği kıza böyle davranmalıdır.
Hatta kapı kapı erkek arayacaksın kardeşim. Yok öyle biz de insanız. Siz de erkek alıyorsunuz sonuçta. Siz de aşkınızı arayın açıkça hiç de utanmadan. Ama nerdee.. Siz kızlar bakışmadan bile acizsiniz. Erkeklerde gurur yok mu? Siz aşkı aramıyorsunuz. Siz aşkı bekliyorsunuz. Nah gelir nah !
Siz de aşkı arayın ve ona koşun!
aradım da meşgule attı :D
Eminim ki mutluluk bana da uğruyordur, lakin ben değerini bilmedikten sonra... Uğrasa ne olur, uğramasa ne?
Kendime bazen anlam veremiyorum, öylesine küçük şeylerden mutlu olabiliyorum ki aslında. Mesela gökteki yıldızlara bakıp mutlu olabiliyorum, ya da yerdeki taşlara bakıp onlarla zihnimde bir oyun oynayabiliyorum; ama bu mutluluklarım ardında hep aldandığımı hissediyorum.
Nasıl mı? Tam gülümsüyorum ve içimden bir ses diyor ki: 'Aptal, bunca dert arasında sadece kendini kandırıyorsun.' Sonra durup düşünüyorum; ben biraz önce mutlu değildim yalnızca kendimi kandırdım, artık daha da mutsuzum.
Bilmiyorum, yalnızca ben mi böyleyim? Zaman hızlandıkça ben kaçırdıklarımın ardından yalnızca bakabiliyorum.
ne güzel yazmışsın... bende öyleyim
Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir. Belki de onu asla yakalayamayacağız."
''umudunu kaybetme''
umudum da yoruldu... :(
Bazen haykırmak gelir içinden.. Tekrardan doğrulabilmek, kanayan yarana tuz basabilmek için..
Bazen susmak gelir içinden.. Kelimeler kifayetsiz kalır çünkü.. Yutkunursun öylece susa kalırsın..
Bazen gitmek gelir içinden uzaklara çok uzaklara.. Yaşadıkların, acıların, sevdiklerin ayak bağı olur gidemezsin adımların geri geri atar olduğun yerde öylece kala kalırsın..
Bazen sevmek gelir içinden yeniden temiz bir sayfa, yeniden umut, yeniden bir ışık.. İşte böyle ler gelir geçer hayatında
Cevap
34Cevap
Mutluyum :) Beni seven ailem ve dostlarım var sağlıklıyım .Mutlu olmamak için bir sebebim yok çok şükür. Mutluluk bana hep uğruyor. Çünkü mutluluğun abartılmaması gôrúşúndeyim kûçúk şeylerden de mutlu olabiliyorum.Gúlúmsúyorum hayata benim de duruşum bu:)
ne mutlu sana
teşekkür ederim :)
İş yok , universite hayal kırıklıgı , sevgili desen terk etti , cepte 5 kuruş para yok , değerlerimi kullanabileceğim bir imkanım yok , düzenli bir hayatım yok , evim yok arabam yok , birçok insanın değer verdiği hiçbirşeye hemen hemen sahip değilim . Lakin hala gülebiliyorum birşeylerden zevk alabiliyorum hayal kurabiliyorum . Cevaba mutsuzum yazacaktım ama şöyle bir düşündümde mutluyum be :) yetinmek güzel birşey :)
İdare eder işte...
Şarkıdaki gibiyim;
"Mutsuzum ama, keyfim yerinde."
Bir sevgilim olsaydı, benden mutlusu yoktu şimdi...
Cinsellik anlamında söylemiyorum.
Cinsellik de hayatımızın bir parçası ama, tamamı değil.
Sarılıp uyurduk, mesela...
Mutluluk yoktur, varsa da bana henüz uğramamıştır. Uğradıysa da muhtemelen sarhoştum veya uyuyordum.
bende bende :(
o kadaaar uzun bir süre gerçekten mutsuz olarak yaşadım ki. ama son bir yıldır çok mutluyum. umarım kaybetmem..
inşallah heeeep mutlu olursun :) keşke bende öyle olabilsemm :(
inşallah sende yakın zamanda bulur ve asla kaybetmezsin :)
inşallaaah :)
Insan elindekilerle mutlu olmayi bilmeli. Sende elindekilerle mutlu olmayi dene ne tür bir hayat yasiyorsun bilmiyorum ama en önemlisi (ki insallah öyledir) sagliklisin. :)
ne mutluyum, ne mutsuzum. benzetme yapacak olursak, ben yol geçen hanı, mutluluk da maceraperest yolcu. canı istediğinde konaklar, istemediğinde kapının önünden bile geçmez.
Mutlu olmak basit sevdiğin şeyleri yap :D yapamıyorsan zevk alamıyorsan için kararmıştır senin açılman lazım. Ne bileyim arkadaşlarınla takıl eğlen iyi zaman geçir mutlu olursun :D
Siz mutlusunuz mu? Ne demek? Mutluluğumu soruyorsan evet şükür etmek gerek. Haberlere az bakta mutlu musun mutsuz musun sen karar ver.
Düşünmiceksin çokta oluruna bırakıcaksın. Aptallığını mutluluğuna göstericeksin ki kaçırmıcaksın. Kaçarsa gelmeyebilir
aylardır sürekli çikolata yiyor gibiyim mutsuz olduğum anlar toplasan saniyeler kadar uzun sürmez
diğmii diğmii bende öyleym kuzum :(
Mutlu bana uğramaz ben genelde mutluluğa uğrarım arada bir selamlaşırız ama şöyle bir sarmaş dolaş olamadık kendisiyle...
Birisini çok fena mutlu etme potansiyeline sahibim ama uğrayan yok :)
owww :D
bu güne kadar hiç uğramadı tam tersi benden çok değerli birini aldı şu antek beklediğimde bir gün ilkim ve sonumun çıkması karşıma oda bu çekingenlik bu öz güvensizlikle imkansız hayat acımasız
Mutluluk gokyuzundeki yildiz bende yeryuzundeyim pek ugramiyor
mutluluk içten gelir. dışardaki nedenlere bağlarsan mutluluğunu hayatının %90 ı mutsuz geçer.
mutluluk diye birsey var mı ki? ne ugramasa umrunda bıle degılız :)
o kaçmak istese de ben onu muhakkak yakalarım bırakmam ona kalırsa gelmez...
Değilim mutsuz da değilim. beklemiyorum da. işine gelirseee gelsin gelmezse tınnn
Şu tezi bir yazsam da kurtulsam, tam anlamıyla mutluluğun kitabını yazacam://
ben sensiz mutlu olamam. Mutluluk sana benle benle gelecek . Ahahahah :) bence böyle
şuan mutlu oldum :)
Arasıra mutluyum ama sağlığım yerinde olduğu içinde bu zaten beni hep mutlu eder.
benim mutluluğum hep kendimedir..benim mutluluğumu çalmak isteyenleri ise deli yüreğime hapsettim...ben mutluluğu çocukluğumda bıraktım...
Zaman zaman uğrar tabii ki. Küçük şeylerle de mutlu olunur
sık sık gelir, bir arkadaşa bakıp gider sevimsiz -_-
çok şükür.mutluluk kişiye göre değişir.okuyorsan okulun nimetlerinden yararlan
hamdolsun mutsuz da degiliz ama agzimiz kulaklarimiz da da degil atarli ksiya ;)
:D
15 dkligina mutlu oldum lan uzun bir aradan sonra guzel bir duyguydu
Mutlu değilim ama umutluyum.
(:
Çok sevdiğim bir şarkı sözü;
Umut kaybolsa da yolunu bulur..
Gülşen - Ne Düşünürsen O Olur dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim
Mutlu değilim ama mutsuzda değilim. Düz gidiyo hayat. Ama iyiyim
Uğradığı zaman ya duşta oluyorum ya da tuvalette. Daha sonra uğramak üzere uzaklaşıyor.
Bu resimdeki kıza benzer kızlarla sevgili olan erkekler mutludur.
Ne mutlu, ne mutsuz. Sıradan bir hayat.
Sık sık gülümser, bazen ağlarım.
Yaşamak güzel, bazenlere rağmen :)
Mutluyum Allaha şükür.
Nankör olmayan her insana uğrar...
Arada bir uğrar sağolsun. canım ya.
çok şükür mutluyum valla :)
uğrar narada sırada.ama çok kalmaz:)
mutluluk bir rötar yaptı hala bekliyoruz
sarmaş dolaş kanki olduk.. hamd olsun
I'am mutluluk search...
hayııırr maalesef :( ama çok sükür
Yok hiç gelmedi görürsen selam söyle :)
görsem tanımam heralde :D
Kapımı calmaz oldu
mutsuzum
gelmedi gelceğinide sanmıyorum :D tek değilsin :d
tek olmadığıma sevinmedim valla ben olamadım bari başkaları olsun :D
Mutluyum Allah'a şükür.
Alemlerin rabbi olan allaha hamdolsun (:
Mutlusunuz mu hmmm hayır mutsuzsunum ben.
Kendilerinin bana Kombinesi var hiç gitmiyor
Kapıyı çaldı da açmadım.
o uğramazsa ben ona uğruyorum.
10 15 dk uğrayıp gidiyor
Bazen uğruyor ama kısa süreli
Mutluluk benim için degil
Biraz daha beklemelisin emin ol ise yariyo
Arada ugrar bana..
şanslısın
mutsuzum ..
Arada oluyor öyle
Mutluyummm :)