Aslında hemen geniş diye atlayıp kızmayın derim. Çıplak fotoğraflardan bahsetmiyoruz elbette. Normal fotolardan, eşinin hazırlanıp gittiği yerlerdeki fotolarını paylaşan bir erkek diyelim. Beraber tatil fotoğraflarını paylaşmak gibi. Böyle bir erkek sizce nasıldır?sevgilisinin fotoğrafını çeken erkek
''Karımın güzelliğini paylaşmak hoşuma gidiyor'' diyen erkek öz güvenli midir, geniş mi?
İnsan hayatında beğendiği herşeyi göstermek ister paylaşmak ister. Bu paylaşmaya göstermeye nasıl baktığınız içini ne ile doldurduğunuz ile alakalı bir düşünce şekli. Sevdiğiniz kadını sadece seks objesi olarak gören ergen zihinliyseniz, bu zihnin seks objesi gördüğü kadının hayatını zehir ettiğini de bilirsiniz. Onun ki sevgi değil zehirdir kadının hayatını zehirleyen. Burada akşama kadar genç kızların yardım isteyen, anlamsız davranışları çözmeye çabalayan, sürekli mutsuzluk ve sürekli hergün bıkmadan yinelenen zehirlenmeden nasıl kurtulacaklarına dair sorularını okuyoruz. Bu zehirli zihin toplumu da zehirliyor. dünyanın farklı coğrafyaların da insanlar barış huzur sevgi ve esenlik içinde mutlu yaşıyor. sevgiyi sekse indirgeyen sapıktan başka ne beklenebilir ki.
Çoğu geniş demiş de, mesela eşinin resmini tek paylaşıp üzerine de güzelim, canım vs yazdığı zaman bu genişlik gav*tlık olmuyor ki. Eğer orası burası görünen resimler olursa, teşhirci falan olur. Normal fotoğraf olduğu zaman bu eşine hayran olduğu anlamını gosterir ve insanlara da ne kadar şanslı bir adam olduğunu göstermek ister. Saygi ve güven. Unutmayin, karı ya da koca olmak esya gibi muamele gormek demek değildir.
"Güzel anlarımızı paylaşmayı seviyorum" dese anlarımda "karımın güzelliğini paylaşmayı seviyorum" dedimi gözümde bağırsaktan farkı yok. Bu da bağırsağ hakaret oldu onun bile bir beyni olduğu kanıtlandı sonuçta😕
Sevgili. sevmekten gelir. Sevmek dünyanın en özel hissidir. Birini özel hissettirir. Kendini de birine özel. Ancak artık işler gösterişe hava atmaya, bak karım güzel benim demeye, kocişim ne yakışıklı triplerine girerken sevgiler boşalabiliyor biraz. Bence seven erkek o özel hissi kendine saklar. Kadın da. Ben çok görüyorum marmariste yazın sevgilisinin seksi resimlerini çeken tiplemeleri. Ya da karısını. Ama kadınlar sevgililerini tek seksi pozlarla çekmiyor o da garip. Neyse. Sevgi özeldir. Özel olan güzeldir. Zaten sanal alemde son yıllarda acayip bir marjinalizm yayılıyor. Bunlar da geçiş evresi.
İnsanlar anca bakar ama ona ben sahibim.. nokta Ha embesilce her yerde aha karım şöyle güzel böyle güzel demek çok düşük bir şey. Onun dışında tatile gidersşn ya da konsere foto çekersin paylaşırsın, bu gayet normaldir. Buradaki herkes kasar bir şeyler ama çoğu o genişlik diye tabir ettiğinden daha rezil şeyler yapar. Mesela, böyle yattım böyle kalktım der çoğu. İşte bu genişliktir hatta alagvtlıktır.
Kendi paylaşınca normal fotosunu birşey olmuyor. Adam yapınca eşinin fotoyu , geniş mi oluyor. Keske böyle düşünenlerin zihnide geniş olsa. O kadar dar alandan bu kadar genişlik çıkar işte. Buda burda kalsın.
Niye öyle diyor mesela bu erkek, ben olsam demem :) Hoşuma gidiyorsa gidiyordur da güzelliğini paylaşmaktan ziyade onla anılar paylaşmaktır hoşa giden. Bence amacı dışında bir söylem olur böyle diyorsa şayet.
Başlıktaki gibi konuşursa saçmalamaktan öte gitmez. Normal birlikte çekilen bir fotoğrafı atmanın da genişlikle alakası yok. Genişlik diyenler zırvalamış. Yemedikleri halt kalmayıp sözde adamlıktan dem vururlar. Samimiyetsizler.
Aman benim ki paylaşmasın iki üç kere yaptı tanımadığım adamlar arkadaşlık yolluyor bu kim diyorum şurdan makineci şurdan hidrolikçi s. çarım senin sanayi eşrafına Didim
Soru çok kafa karıştırıcı. Teşhir etmek başka , eşini sevgi sözleri ile kendine ait sosyal medyasında paylaşmak başka. Siz ailece resim paylaşıyormusunuz. Lütfen bir soru sorarken net olun.
Yahu bunun niye muhabbetini yapıyoruz ki? Bu karısının güzelliğini değil “anı” paylaşmaktır. Ve bunda bir sakınca yok. Kara çarşafa sarıp evde öuhafaza mı edelim
Karımın güzelliğini paylaşmak istiyorum diyen bir adamin niyeti asla masumane kabul edilemez. Kendisine ait en özelini kimseyle paylaşamaz insan. Ha paylaşıyor mu? O zaman o insana özelim diyemez
Ve ben geniş bir tavır olduğunu düşünmüyorum, özgüven kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilen bilir, çoğu kişi sosyal medya hesabında yok akraba görecek, yok şu babama söyleyecek korkusuyla ilişkisini gün yüzüne çıkarmıyor. Bunu ortaya çıkaran özgüven konusunda bir tık daha öndedir.
En İyi Cevaplar