Peki kadın dövmek gerçekten erkeği rahatlatır mı? Kadın, hangi durumlarda ve nasıl dövülmelidir?

Yahu ne kadar tuhaf varlık oldu bu insan oğlu. Erkeklerin söylediklerine bak. Kadın zihniyetine girmişler resmen. Böyle saçmalık olmaz.
Kadın dövmek kötü de erkek dövmek iyi mi?
Hayvanlar dövülmeli mi?
Bu nedir kadın kadın kadın
Neyle bozdunuz kafayı?
İnsan gibi kaba kuvvet doğru bir yaklaşım değil desenize
'' Kadın dövmenin rahatlatıcı olduğunun Farkında olmak'' diye bir cümle kurmuşsun. Farkına varmak dediğine göre sende rahatlatıcı olduğunu düşünüyorsun. Ormandaki ayı bile rahatlamak için sırtını agaç gövdesine sürterek kaşırken sizi gibi ayılarda neden utanma arlanma ahlak yok
Şiddet sebebi ne olurdu olsun kabul edilemez. Şiddet göre kişinin erkek, kadını, hayvan ya da bitki olması fark etmez sadece kendini kontrol edemeyen davarlar çevrelerine zarar verir.
Şiddetin adı rahatlatma mı oldu rahatlamak istiyorsa gitsin hemcinsin de denesin kadında değil kadına el kaldıran erkek acizdir şerefsizdir Allah hepsinin belasını versin
Cevap
6Cevap
Son cümlen beyninin nasıl çalıştığını gösterir derecede.
Çünkü soruyu kendin Tamamlamışsın.
Ne demek "" Kadın, hangi durumlarda ve nasıl dövülmelidir? "" geri*zekalı mısın sen, iki lafı bir araya getiremiyorsun, sorduğunun farkında mısın?
Kadına hiç bir şekilde el kalkmaz. Sana en büyük günahı da işlese, kesersin ilişiği, dönersin arkanı. Adın ŞEREFLİ kalır. Ama şiddet uygularsan, arkandan ŞEREFSİZ kalır.!!
Doğru aldatılırsam el bile kaldırmam, direkt kafasına sıkarım
Lan ergenus, tanımadan konuşma. Sorduğun soru, buna yönelik. Klavye delikanlılığı yapacaksan önce ADAM gibi profili açacaksın, resmini cismini profile koyacaksın ondan sonra konuşacaksın. Merak etme adamlığımı da sana sorgulayacak ve ya kanıtlayacak kadar aciz değilim. İçerde kendini öven cümlelerle erkeklik taslayıp öteceğine, aldarılırsan ADAMLIĞI NIN da fayda etmeyeceğini düşün. Sanki kendi el değmemiş bakir😂😂
Kadın hangi durumlarda nasıl sizin gibi iğrenç insanlardan uzak durmalıdır biliyor musun bu soruyu sormaya cüret ettiğiniz zaman
Kadını döven erkeği dövdüğüm gün öyle bir rahatlamıştım ki vicdanım bile sızlamadı.
eline sağlık knk
Eyvallah kardeşim. Zalimler için Yaşasın Cehennem !
Şeref yoksunu aşağılık erkekleri rahatlatır evet 😂😂
Esini yol. ortasinda döven birini dovmustuk kuzenle. Epey rahatladik ve rahatlattik
Senin zihniyetini s i k i y i m. Elleriniz kırılsın lan şerefsizler. Gücünüz yetmiyor orda burda tabi kadın döverek kendinizi bir b o k zannedersiniz.
bana ne sövüyorsun ben mi kadın dövmüşüm?
Sen de o tiplerdensin belli. Özeniyorsun resmen
yok anket vardı haber okuren onu gördüm öyle aklıma geldi sordum. beni tanımıyorsun bile saçlamalama istersen
"Kadın, hangi durumlarda ve nasıl dövülmelidir?" insan niye böyle bir soru sorar
bilmem aklıam geldi ve sordum işte
Sorma. Yaraya tuz basmak denir senin yaptığına
senin başına geldi mi ki?
Ne kadar saçma bir düşünce.
kadın döven erkek adamım diye sokaga cıkmasın
si. tiğimin yobazları
Evet
Rahatlatir tabikide
Ucuzluktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar