Eski günlere dalıp bir hüzün kaplarmı içinizi , ya da yüzünüzde bir tebessüm ne güzel günlermiş dermisiniz. Annemin facebookun da albümlere baktımda en çokta o kadar çok evli çiftler ayrılmış ki "vay be" dedim. O kadar mutlu anılar yaşanmışken hepsi yalan olmuş. Her bir fotoğraf ayrı bir anı , hele de yok olmuş bir daha yaşanması mümkün olmayan anıları görünce içi sızlıyor bir tuhaf oluyor insan. Ya ölüp gidenler? Onlar apayrı bir hüzün. (Fotoda ki babaannem , kim bilir kaç yıllık foto)
Bazen eski fotoğraflara bakıp , eski günlere dalarmısınız?
Canım evlilik bu çağda karşılıklı sevgiden çok, anlık tatminlere kapılmak ve sonrasında da karşındakine katlanabilme becerini geliştirmeye çalışmak haline dönüşmüş. Hiç bir evlilik dört dörtlük değil tabi ama çoğunlukla saygı ve nezaket yok ve bu durum gerçekten her iki taraf için çok zor.
Eskiler çok değerli. Ne olursa olsun. Düğün fotolarima dokunmadim mesela. Çünkü onlar benim dünum. Şimdiden bile Ahmedi n bebekleri fotari duygulandirir birde annemin cok var çocukluktan resmi ruya gibi soyah beyaz bakariz arada.
Annemle babam okulda sınıf arkadaşı olmuşlar ve sınıf olarak çektirdikleri fotoğraflara bakınca garip bir titretme geçiyor içimden. o dönemde nereden bilsinler ki üzerinden uzun yıllar geçtikten sonra evlenecekler, çocukları bu fotolara bakacak
Dedelerimi hayatta hiç görmedim, sadece fotolardan gördüm
Kendi fotoğraflarımın hepsiyle bağlıysa ayrıca hatıralarım var : )
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Fotoğraflar bize geçmişte kaybettiklerimizin değerini anlatıyor. Aynı zamanda elimizde olanları da kaybedebileceğimizi fısıldıyor. Giden gitti. Elimizdekilerin değerini bilebilmek temennisiyle.
2012 /13 yılı olması lazım bir fotoğrafımı gösterdi dayım baktım da bu benmiyim dedim o günlere geri dönmek istedim sünsen 4 yılı hiç yasamamıs olmak isterdim
Bakma abla dalgaya vuruyorum da cidden duygulandım. Sadece duygusallığımı dışa vurmuyorum. Hatta o kadar dolmuşum ki bugün dövüş film videosu izlerken ölen adama ağladım. Napim ben böyleyim.
En İyi Cevaplar