Terazi burcu kadınını etkilemenin en kısa yolu nedir?
terazi burcu kadınını etkilemenin en kısa yolu 3-5 madde yardım
terazi burcu kadınını etkilemenin en kısa yolu 3-5 madde yardım
Terazi burcuyumdur.
Zoru sever terazi ona kendini hemencicik sunma nazik ol dürüst ol ve yavas ol.
Beraber geçirin onun davranışlarını tart ve adımlarını ona göre at.
Hadi kolay gelsin
Ben Akrep burcu Bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum terazi burcu kadınla ilk tanıştığım zaman anlatmak zor ama :D yemeğe çıkardım bunu 2. 3 defa yaptım altan aldım hak verdim sabretim altan aldım gezdim tozdum günümün 6 7 saa tini ona harcadım bunu inamasınız 2 sene boyunca yaptım elimdeki diğer fırsatları da bıraktım sadece onu tanıdım sabretim ve sonucu iyi bir sevgili iyi bir arkdaş iyi bir baş belasıı sana şunu söylim Akrep burcunun en zorlancağı kadınlardan biri çok farklı erkek arkad
ben terazi burcuyum..
samimi oL.güleryüzlü ol.. romantik ol
hımm bunlar bende varda kendimi fark ettirmek için birsey lazım
ikizler ve terazii fenaaaa iki dengesiz olmaz bu iş
:-((( yapma yaa bi akrepden sonra terazi ii oluır diye düşünmüştüm :-(( ben dengeli ikizlerdenimm ya ama canım sıkkın olunca kırıp dökerim
ikizler candır..sayın elma =)
cıkss ikizler terazi sakat yol yakınken dön üyecan
@roots sadece ikizler iyidir belki terazi ve ikizler ikisi bir arada bilemedim
onu bende bilmiyorum..ikizler iyidir onu bliyorum :)
örnek bir ikizlerim..@birs35 :D
ben zaten terazi ve ikizler aşkına yorum yaptım ikiside ayrı ayrı iyidir sanırım
ya tamam cok cenemiz var ama yaşamın iksiri bizde herkese renk verebiliriz günümüzde ii tarafımızda
Sert olacaksin karizmatik esmer. Dikkat cekici hirsli biraz kiskanc kadinini sahiplenen. Piskopat olmamali kufur etmemeli. Hele bakislar cok onemli !! Oyle bir bakmaliki etkileyecek bakislariyla , herkezi umursamayan cok konusmayan... ben bir terazi bayaniyim ve dengesiz degilim haksizliga tahmmul etmem terazi burclari kadar iyi kalpli yok sadece cabucak degisir ve asidir bazen agrasif olur flörtcudur off flortte onun gibisi yok bu yuzden cogu zaman ona guvenmezler ama sen ona iyi davranirsan kesinlikle sir cikmaz. Eger severse ondan daha cok mesaj atamazssin. Asiri kurnazdir herseyini anlar ve bu yuzden sen onu cekemezsin. Siyasete girer ama terazi kadar cekici sik ve zarif yoktur. Belki modayi takip eder ama kendini yakisani giyer. O sevdigi kisiyi bebek gibi sever ve bakar mesela hastaysan basindan ayrilmaz uykuya dalmissan yatagini eksisiz hazirlar ve seni opmeden yatmaz , her seferinde eve geldiginde romantik biseyle karsilasacaksin. Genelde boga koc ve aslan erk ask olur
inan bana yengecsen hemen etkilersin. ben yengecim ve terazi kadınlarıyla oturur oturmaz ısınıyorum. beni kendine cekiyor bende onu kendime cekebiliyorum tamamiyle doğaçlama
ikizlerimm ben
kesinlikle +1
hadi ya bende teraziyim ama bi türlü çekemedim şu yengeci kendime :(
Hazır vaktin varken arkana bakmadan koşarak uzaklaş :D Teraziler adamı hurda bir arabadan beter halde bırakır giderler :D
hakklisin dostum
Cevap
1Cevap
bir terazi kadını olarak söylüyorum kişisel bakımına önem vermelisn
cesur,kültürlü,gündemi takip eden,güzel konuşan,zevkli giyinen,ne istedğini bilen ve zeki erkeklerden hoşlanırım
bi de yatakta çok iyi olmalı
Senden bir adım önce düşünmeli degil mi
En sonda ki ilgimi çekti
teraziler saygıya acayip önem verir, erkeklerde cıvıklıktan hoşlanmaz, acayip adalet takıntısı vardır, anı anına uymaz kolay gelsin :(
cıvıklık var bende onu düzelteyim saoll
bende teraziyim :)
espirili, dürüst,tatli dilli, samimi, bilgili vs vs
:-)) hepsi bende var biraz cenem fazla ama onun beni fark etmesi için birsey lazımm
Hiç bulaşma deli misin sen arkanı dön ve uzaklaş :)
:-))))
sonuna kadar haklisin terazi kadini ugrasilmaz
Ben Akrep burcu Bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum terazi burcu kadınla ilk tanıştığım zaman anlatmak zor ama :D yemeğe çıkardım bunu 2. 3 defa yaptım altan aldım hak verdim sabretim altan aldım gezdim tozdum günümün 6 7 saa tini ona harcadım bunu inamasınız 2 sene boyunca yaptım elimdeki diğer fırsatları da bıraktım sadece onu tanıdım sabretim ve sonucu iyi bir sevgili iyi bir arkdaş iyi bir baş belasıı sana şunu söylim Akrep burcunun en zorlancağı kadınlardan biri çok farklı :D
ben de teraziyim.bi günüm bi günüme uymaz. rastgele :)
anını yaklamak lazım ben ikizlerim ama
Ben Akrep burcu Bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum terazi burcu kadınla ilk tanıştığım zaman anlatmak zor ama :D yemeğe çıkardım bunu 2. 3 defa yaptım altan aldım hak verdim sabretim altan aldım gezdim tozdum günümün 6 7 saa tini ona harcadım bunu inamasınız 2 sene boyunca yaptım elimdeki diğer fırsatları da bıraktım sadece onu tanıdım sabretim ve sonucu iyi bir sevgili iyi bir arkdaş iyi bir baş belasıı sana şunu söylim Akrep burcunun en zorlancağı kadınlardan biri çok farklı :D
valla ben de bilmiyorum gerçi onların da bildiğini sanmam :D
bende teraziyimmm :) kesinlkle kibar ol kaba olma iltifat et arada süprizler yap mutlu et ısrarcı olma alttan al çokta yüz verme kolay olmaa hiç bi zaman o da seni kazanmk için emek harcasn :)
valla elde ettikden sonra dengeyi kurarım simdilik benim emek harcamam lazım
Ben de bi terazi burcu olarak ;farklı oldugunu hissettirmen yeterlidir..
Ben Akrep burcu Bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum terazi burcu kadınla ilk tanıştığım zaman anlatmak zor ama :D yemeğe çıkardım bunu 2. 3 defa yaptım altan aldım hak verdim sabretim altan aldım gezdim tozdum günümün 6 7 saa tini ona harcadım bunu inamasınız 2 sene boyunca yaptım elimdeki diğer fırsatları da bıraktım sadece onu tanıdım sabretim ve sonucu iyi bir sevgili iyi bir arkdaş iyi bir baş belasıı sana şunu söylim Akrep burcunun en zorlancağı kadınlardan biri çok farklı erkek arkad
aaaaaa ben de terazi burcuyum.mutlaka samimi,cesur olmalisin.en esasi yalandan uzak olmalisin
Samimiyet, güler yüz,konuşmasını bilen, eli ayağı ayrı oynamayan...
Pırlnta her burçta işe yarar hiç düşünme
:-)))) ilk açılırkendemi:-))
teraziyi "kısa" yoldan ayarlayamazsın yalnız :)
kısa demek istemedim hani fark etsin ve bi etki altında bırakmak istiyorum kısa yoldan
teraziyim anlatayım o zaman
öhöm öhöm şimdi ; bi erkekten ağır olmasını çok konuşmamasını bana güven vermesini isterim.. ve biz teraziler giyime aşırı önem veririz aksini söyleyen yalan söyler. kıvrak zeka hastasıyım yani biri bişey dediğinde hemen cevabını yapıştırabilmeli ve esprili olmalı
en önemlileri bunlar sanırım..
o zaman aklının bi köşesinde bulunsun bi terazi bayanından hoşlanırsan çeneni tutarsın azıcık 10 numara çift olursunuz :d
pek kötü olurdu tutulan çene nereye kadar bi yerden sonra açılır yine o :D
a-aa beni bi fönle kandıramazsın istanbuldada değilim zaten :D
istanbulda değilim dedim arkadaşım
izmir
koymuşsun ben hala buradayımm :)
peki
ağır olmak.
tesekkürlerr
samimi davran kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar