Benimle dalga mı geçiyor bu üç harfliler? Musallat olmuş olabilirler mi?

Şimdiden söylüyorum, dalga geçecek olanların kalbini kırarım.

Arkadaşlar bana daha öncelerden karabasan gelmişti. Ve bir kaç kere de sarhoşken üç harflilerin varlığını hissetmiştim. Ayrıntıya girmek istemiyorum neyse...

1 gün önce bir kız arkadaşım bende kaldı. Gece gece konu üç harflilere geldi ve bana başından geçen bir şeyi anlattı...

Bunlar arkadaşlarıyla cin çağırıyor. Arkadaşlarından biri kendilerinden büyük ve kız bunların anlam veremediği bir şeyler söyleyip duruyor. Daha sonra korkup balkona fırlıyorlar. O günden beri de arkadaşımı geceleri biri tokatlıyor, saçını çekiyor... Dedesi imam kızın. Dedesine anlatıyor, dedesi bir hafta boyunca kızı okuyor, ediyor. Neyse kız düzeliyor..

Biz bunları konuştuk, sonra yattık uyuduk... Bende saçma bir şekilde o geceden beri korkmaya başladım.. Dün uyumadan önce evin içinde resmen ayak sesleri duydum. Gezdim odaları kimse yok... Tekrar yatağıma yattım, ve gene ayak sesleri net bir şekilde geldi... Başta hırsız mı ya bu diyerekten elime en yakında bulunan vazoyu alıp tüm ışıkları yaktım.. Ama nafile...

En son başlarım böyle işe dedim ve uyumaya karar verdim. Ama bakın siz bu işe... Sabaha kadar en az on kere uyandım/uyandırıldım... Gördüğüm rüyalar sırf onlarla ilgiliydi ve bir rüyamda beni boğuyorlardı, ve uyandığım da boynumu tutuyordum. Nefes alamıyorum gerçekten boğulduğumu hissettim... Tekrar uyandığım da saat gece 3 tü ve evde bir kadın ağlama sesi vardı... Evimiz müstakil ve annem yan odada uyuyordu. Gittim baktım onda bir şey yoktu. Tüm evi gezdim ama o ağlama sesi kulaklarımdan gitmedi...

Şimdi söyleyin bana hele... Bunların anlamı ne? Benimle dalga mı geçiyor bu üç harfliler?
Benimle dalga mı geçiyor bu üç harfliler? Musallat olmuş olabilirler mi?