Gizli Üye(25-29)+1 yılTam olarak nasıl yapılıyor henüz çözebilmiş değilim ama asıl yapılması gereken şey başına ne gelirse gelsin güçlü olup erkeğe karşı tırnağı kırılınca kıyameti koparan kadın gibi davranmak.
Sanırım erkekler onlara ihtiyaç duymayan kadından uzaklaşıyorlar.
Bana zaten ihtiyacı yok diye. Güçsüz olan kadının yanında kendilerini ihtiyaç duyulmuş ve işe yarar hissediyorlar.. O yüzden en mantıklısı önce güçlü olup kendini sağlama almak, ama elde etmek istediğin erkeğe karşı belli ölçüde güçsüz görünmek.. Anladığım kadarıyla erkeklerde kadınlara karşı bir koruma içgüdüsü var.. Nasıl kullanacağımızı çözebilirsek bu içgüdüyü işimize yarar, ama ben henüz çözemedim..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafa gelince hepsi güçlü olan der ama güçlü olan hiçbir zaman kıymet görmez. Bir kere kiymet görmek istiyorsan önce kendi kendine kiymet vereceksin, en çok kendini düşüneceksin, çünkü ancak sen kendine yeterince değer verdiğinde başkaları da sana değer verir, o yüzden de tırnağı kırılınca kıyameti koparan kadın her daim önde olacaktır. Güçlü olup yeri geldiğinde kendini hiçe sayan kadını başkaları da hep hiçe sayacaktır zaten, kendine yeterince değer vermediği için başkaları da hak ettiği değeri hiçbir zaman vermeyecektir
20 Yorumla
Hayatın zorluklarına karşı dimdik ayakta durabilen Kadınlara karşı her zaman sempatim ve saygım oldu.
50 Yorumla
Güçlü kadınlar her zaman ilgi çekici ve tercih edilendir. 😌
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılBugün bir kız regl sancısı var diye sevgilisi aramış. Sevgilisi de atlamış gelmiş yanında olmak için.
Dedim tövbeler olsun.. Mızmız kadınlar öndedir.70 YorumlaTelefonuyla ilgili ufak bir sorun olmuş, buna aşırı tepki vermiş, kolaylıkla düzeltilebilir dememe aldırmayıp sokağın ortasında bayılıp insanları başımıza toplamış bir kız!!! Sanırım böyle bişeyden bahsediyorsunuz aman deyim hiiiç işiniz olmasın kaçın
20 Yorumla
+1 yılKimse boşuna burda hikaye yazmasın güçlü kadınlar sizi korkutuyor. Edebiyatta bizler sizin için ön planda değerliyiz ama size her konuda ihtiyaç duyan tek başına hicbir işin üstesinden gelemeyen aptal ama Cilveli kadınlardan hoşlanıyor bunları kendinize eş seciyorsunuz.
29 Yorumla- +1 yıl
Cilveliyi kötü biseymis gibi yazmışsın ama katilmiyorum. ben yerine gore güçlü yerine gore narin bir insanimdir ve cilveyi severim çünkü bu bizim dogamizda var. onun dışında dediklerin doğru dostum
- +1 yıl
@nekullansam aptal ama cilveli yazmışım dikkatli okursan arkadaşım cilve kötü birşey değil elbette var dogamzda ama bizi farklı kılan öne çıkaran işte bu dedirten bir özellik olamaz asla yeterli değil
- +1 yıl
@Rodeocu10 valla sonuç hep bu arkadaşım
- +1 yıl
@Rodeocu10 tecrübeyle sabit çünkü :D
- +1 yıl
@Rodeocu10 yok öyle bir durum da değil pek uzun hikaye
+1 yılGüçlü ve akıllı dirayetli kadın tabiki, tırnak kırılmasını geçtim hayatıma kesinlikle almayacağım tiplerdir tırnak uzatanlar, üstelik o uzun tırnaklarla yemek yiyecek hazırlayıp yapanlar zehir yer içerim tırnağı uzun olanın elinden asla hiçbir şey yemem ( benim nazarımda) en iğrenç tiplerdir!!!
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer dakika ay uy eden kadın daha çok erkekleri çeker. Erkekler fıtrat gereği hep birileri kendilerine muhtaç olsun hep yardım istesin isterler. Bu yüzden güçlü kadınlarla tanışmaya çok az erkek cesaret edebilir
42 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum tebrikler 👏👏
- +1 yıl
@Grigökyüzü123 Teşekkür ederim
Güçlü kadın iyidir ama her zaman güçlü olamaz insan bazen ağır gelir tırnağı kırıldı diye ağlayası bile gelir. Önemli olan taşıyamadığında ona yüklerini bırakacak birinin olması.. Yine duygusallaştım ben gidiyorum.
40 Yorumla
+1 yılŞimdi erkeğe göre değişir ancak şunu söyleyebilirimm erkekler kadınların kendine ihtiyaç duymasını sever o yüzden bebek tavırlı kızlar sevilir bana göre çekilmiyorlar kendini idare eden kadın hep daha iyidir kişisel görüşüm
30 Yorumlailişkide roller vardır, güçlü olan erkek, kırılgan olan kadındır
yoksa yürümez
Güçlü kadın narin erkek = sıkıntı
Güçlü kadın güçlü erkek= çatışma
Narin erkek narin kadın = ezerler
Güçlü erkek narin kadın = ideal20 YorumlaTirnagi kopunca kiyamet koparan tiplerin cevresi ari yuvasi gibidir. O guclu olaninda iste tek tuk birileri vardir. Hayat bu. Kalite her zaman yalnizligi yaninda getirir. .
20 YorumlaHer şeyi "kendim halledebilirim" diyen bir insandan korkacaksın. Bu da cinsiyete bakmaz. Çünkü bunu diyebilen bir insanın diğer insanlara muhtaç olma isteği azdır. Belki de hiç yoktur.
20 Yorumla
+1 yılErkekler genelede kahraman olmayı severler o yüzden ne kadar güçlü kadın deselerde narin tercihleri bence
31 Yorumla
+1 yılErkekler güçlü kadınlarla evlenmek ister ama 😄 tırnağı kırılsa kıyamet koparan kadınlarla aldatırlar buda böyle çelişki 😉 bazıları müstesna
313 Yorumla- +1 yıl
Aynen getirdim hemen 😄
- +1 yıl
Herkes arasından sen neden üzerine alındın ki o zaman :))
- +1 yıl
Yukarı da bazıları müstesna yazısını göremiyorsun sanırım :)
- +1 yıl
Sadece erkekler için geçerlidir
- +1 yıl
Keyfim ve kahyası 😄
- +1 yıl
ne güzel
+1 yılGüçlü kadın her zaman iyidir ancak güçlü kadınlar ya çok iyi olur ya çok kötü. Ortası pek olmaz. Örnek benim eski sevgilim asla orta bir insan olamadı önce en iyiydi şimdi en kötü.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ikisinin bir ortasını bulsak.
Tırnağı kırılınca değil de, en azından saçı yandığında falan üzülse
Her şeyi tek başına halletmeye kalkmasa da, biraz karşı tarafa da sorsa, destek istese10 Yorumla Her zaman güçlü kadın yeri gelip zor zamanda bile erkeğine destek olup yardım edecek bir kadın vazgeçilmezdir
20 Yorumla
+1 yılTırnağı kırılınca mızık mızık mızıklayan kıymet görür her zaman. Net.
30 Yorumla
+1 yılSize bişey diyimi tırnağı kırılan kadın kıyameti kopardığı zaman baş tacı oluyor.
Herşeye göğüs geren güçlü kadınlara yıkılıyor her şey.10 Yorumla
+1 yılMıymıntı kadını kim napsın nereye kadar çekecekler en fazla 5 yıl çeker 5 yıl sonra hevesi gecince hadeee uğraşamam senin nazinla derlee
10 Yorumla
+1 yılBaşıma gelen her türlü felakette güçlü dururum ama tırnağım kırılınca cıngar koparırım. Kadın nazı denilen birsey var canım
10 Yorumlaumrunda olmazsa daha bir hoşuma gider böyle gereksiz şeylere tepki veren insanlar pek hoşuma gitmiyo
10 Yorumla
+1 yılNedir yani tırnak kırılsa ne olur onemlı olan ayakta durmasını bilen sorunlara karşı boynunu eğmeyene kadın denir.
10 YorumlaDik duruslu asil hafifi agır baslı oturmasını kalkmasını bilen ya bu ne isteyen istedigi gibi takilsin her kezin bir alıcısı var rahat olun
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin güçlü olur zeki olur ve başarılı olur mıymıntıları sevmem
39 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aman kazığa dikkat ansbxc
- +1 yıl
@KayıpKromozoɱ bozuk x kromozomu 🤨
- +1 yıl
- +1 yıl
@KayıpKromozoɱ nurlanmışsın iyice sen 😃
+1 yılHerzamn guclu kadin. Ama gunumuz erkeklrine bakilirsa nerde guzel kadin gorsunler agizlarini acik bakiyolar hic gormemis gibi.
10 Yorumla
+1 yılKırılgan insan sevilmez sadece acı ve şevkat vardır.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sevdiğinin yanında , hayata tutunan , ona omuz veren kadın en değerli kadındır.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılTırnağı kırılsa dert edecek kadınların en önde olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz sanırım
20 Yorumla
+1 yılDiyorum ki hayat bir tebessüm kadar bile yoksa tırnak kırılma olayını sığdırıp mutsuz olcaksanıZ gerçekden sizin aklınızdan şüphe ederim
10 YorumlaKavga ettigimizde kafa atacagina tirnagi kirilinca kiyameti koparsin 😁
20 YorumlaBasına ne gelirse gelsin güçlü duran kadın her zaman daha on plandadır
10 Yorumla
+1 yılGüçlü kızlar çoğu zaman öndedir diğerlerine pek katlanmak zor sjdjdj
10 YorumlaGüçlü kadın her zaman çekici ve değerlidir güçlü olabilmek başlı başına bir maharettir😊
10 Yorumla
+1 yılTırnagı kırılınca kıyameti koparan kadın hep daha kıymetli olur.
10 Yorumla
+1 yılSonuç olarak kazanan tırnağı kırılınca kıyameti koparan kız :/ tartışmıcam :(
10 Yorumla
+1 yılTırnağı kırılınca kıyameti koparan kadın öndedir bence
10 Yorumla
+1 yılGüçlü duran kadın tabii ki.. hayatina s. çmak için iyi bir secenek erkekler için
11 YorumlaHer şeyi kalıplaştırmak yanlış. Doğal olun kasmayın bu kadar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Her açıdan güçlü kadın severim. Voltrani oluşturmak için bu şart
10 YorumlaErkek için farketmez nefes alıyosa gadınn gadındırrrr 😂😊😊
10 Yorumla
+1 yılGerçekten erkek iste yadiyebildin bir insansa güclü olmaya çalışan kadın
10 Yorumla
+1 yılSusup oturan kadınlar neyin kafasını yaşıyo anlam veremiyorum. Siz sustukça başınıza daha çok şey gelir
10 Yorumla
+1 yılGüçlüklere karşı ayakta duran kadın diğer tırnağı kopunca ağlayan kızlarla eğlenirler zaten yazık
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1. si ezilmez ama ikincisi hep ezilir gerek yok siz birincisi olun onlar daha degerli oluyor😂
10 Yorumla Tabii ki başına ne gelirse gelsin güçlü olmaya çalışan kadın
20 Yorumla
+1 yılBaşına ne gelirse hep ayakta duran kadın. Mücadele eden
10 Yorumla
+1 yılHer şeye göğüs geren öndedir.
140 Yorumla
+1 yılGüçlü hayata karşı dimdik duran kadın.
30 Yorumla
+1 yılOf off ne bileyim aşıksan bunların hiçbirinin önemi yok
10 Yorumla
+1 yılTabi ki başına ne gelirse güçlü olmaya çalışan kadın benim gozumde degil dunya genelinde ondedir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki güçlü kalmaya çalışan kadın her zaman öndedir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tırnağı kırılınca kıyamet koparan kadın, nasıl göz önünde olur bilemedim..
10 YorumlaÇok kolay bir seçim olmuş tabii ki güclu kadini secer hepsi🤷🏼♀️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılTırnağı kırılınca zırlayan kadını kim ne yapsın evlerden uzak
10 Yorumla
+1 yılbaşına ne gelirse güçlü olan tabikide tınrağı kırılan bir ömür çekilir miii?
10 Yorumla
+1 yılUlan kibar citkirildim kizlara ölurum ben varsa boyle kiz mesaj atabilir 😂
20 YorumlaTabiki tırnağı kırılınca yaygarayı koparan... Hiç bir erkek güçlü kadını sevmez rakip görür...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Soru beni benden aldi😊 kadin her daim cekicidir
17 Yorumla- +1 yıl
Nefes alsın yeter 😁
- +1 yıl
@cokmucoktatlıyım simdi nefes almasa da olur dicem olmayacak 😂😂
- +1 yıl
Güldürdünüz😂
- +1 yıl
Evet, harika olan sizlersiniz asıl😄
- +1 yıl
Doğrudur😄
+1 yıl"Tırnağı kırılınca kıyameti koparan" kadın diyen erkeklerde uzak dursun bizden bir zahmet
10 YorumlaGüçlü olan kadın tabi ki
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim böyle iki kriterim hiç olmadı
20 Yorumla - Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler