Erkeğe şiddet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir erkeğe şiddet uyguladınız mı?
Erkek dövmek eğlenceli midir sizce?
Bir erkeğe şiddet uyguladınız mı?
Erkek dövmek eğlenceli midir sizce?
Sevgilinse ve aldatıldıysan ondan daha büyük bir zevk olamaz ama sevgili olmasanda erkek bunlar sonuçta elbet odunluk yaparlar o zamanda çok zevkli olur.
testiyi kırsa da döverim, kırmasa da
ne de olsa kıracak diyorsun
Şiddet mi görmek istiyorsun nedir senin amacın eğlenceli midir demiş bide:D
kadına erkeğe ve çocuğa şiddeti asla ve asla tasvip etmiyorum. bu olay şiddeti uygulayanın ne kadar aciz biri olduğunu gösterir.
kadına el kalkmaz.zaten ataerkil düzende hayata 1-0 yenik başlıyolar.eğitimi istekleri vs nevarsa yasaklanıyo.
Cevap
1Cevap
Hayir , tasvip etmiyorum . Nasil kadina siddeti kiniyosam erkege siddet de ayni sekilde. Hem bir kizin kolay kolay bir erkege gucu yetmez .
-çüku.
çok eğlenceli :))))) 2 erkek dövdüm sadece hayatımda :))
2 az bir rakammı yaa?
nasıl dövdün, sadece tokat atma mı yoksa ciddi ciddi dövmek mi?
demeeee :)))
umarım kimse görmemiştir.
rezil oldular yoksa
diğeri?
:))
çok kötü bir durum.
hasar var mı onlarda
helal olsun varya. bükemediğin bileği öpüceksin. umarım o dayaktan sonra sana saygı göstermeye başlamışlardır.
dövme ebebin neydi?
ne yaptılar da dövdün
anladım haketmişler.ellerine sağlık.
kaç yaşındasın?
evet en çılgın zamanların. zaten kızlar 18-25 yaş arasında hıçın ve güçlü olurlar. sen de güçlü birisin nladığım kadarıyla.
peki dövdüğünü arkadaşlarına anlattın mı? yani dalga geçmek, onları küçük düşürmek için. ve de dayak attığın erkeği gördüğün yerde onunla dalga geçtin mi veya tehdit edip korkuttun mu
fiziki olarak güçlü olduğun gibi karakter olarak da güçlüsün.
zaten senden dayak yerken sana gücünün yetmemesi çaresiz kalması onu yeterince ezik duruma düşürmüştür.
peki ağladı mı ya da ağlamaklı oldu mu dayak yerken?
dayak yediği için yani canı yandığı için mi ağladı yoksa ayptığı ihanet ortaya çıktığı için mi
her ikisi için de olabilir.
intikam alma sana yapılanı ödetme gibi huyların var sanırım
ok. benim de başıma benzer bir şey geldi de ondan soruyorum bunları. sanırım eski kız arkadaşımla benzer yanların var. arkadaşlık isteğimi kabul eder misin? sadece bu sitede konuşmak için
Çocukken döverim şimdi o dövdüklerim büyümüş artislik yapamıyorum :(
bence şimdi de denemelisin
Erkeğe şiddet mi? İlk kez duyuyorum açıkçası önce kadına kalkan elleri yok edin ondan sonra bu meseleye bakın kadına şiddet, kadın öldürme bunlar var ama erkeğe şiddet varsa ondanda nefret ediyorum.
Eskiden hemcinsim karıları döverdim, ama artık her ikisine de karşıyım.
Üniversite'de ki ilk yılımdan beri ''adalet'' peşinde koşuyorum, düzeldim.
kız tarafından dövulen erkek gıtsın tayt gıysın
helalllll :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar