Kişilik & Karakter "Kadınlar hislerinde yanılmaz" gerçeği doğru mudur? ѕiyαнıɴɢüɴeşi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çevresinde ki olan bitenlerle ilgili olacakları sezen bir tek ben değilimdir sanırım. Bir şey olsa huzursuzluk, gerginlik, anlık sinyal gelir ya işte öyle oluyor arada.😄😄Hissedince önlem aldığınız oldu mu?#SiyahınGüneşi ●🌅 "Kadınlar hislerinde yanılmaz" gerçeği doğru mudur? Cevapla İş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Black_Eagle_Claw Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 64% +1 yıl Kadınlar hislerinde yanılmasalardı, hepsi doğru insanı bulurdu.Senin durugözün bayağı iyi belkide. Bir araştır bakalım 0 0 Yorumla
BeniYaşatanMucize Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Sanmıyorum ben yengeçim ve hislerim güçlüdür yükselenim su gurubundan olunca da durugörü yeteneğim var oda akrep 0 0 Yorumla
womenpandora Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl 6. Hislerimiz kuvvetli kadın milleti olarak. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. yanlis 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar