"yöneticileri fakir ölen milletler zengin olur, yöneticileri zenginleşen milletler de fakirleşir." hz. muhammed (sav)
Siz bu söze katılıyor musunuz ? Düşünceleriniz nelerdir ?
Siz bu söze katılıyor musunuz ? Düşünceleriniz nelerdir ?
Katılıyorum. Kendide varlıklı olduğu için peşinden gidenler, şuan açlıktan ve şavaştan ölüyor.
Nedense ruhları zengin oluyor, senin ki gibi çorap kokmuyor.
627 yılında 6,000 kadın esir, 24,000 deve ve milyonlarca değerli eşyanın olduğu servetini düşünürsek, ruhu bayağı zenginmiş. Haklısın.
Hiç varlıgı yoktur.
Enfal Suresi 1. Ayet; (Ey Muhammed!) Sana ganimetler hakkında soruyorlar. De ki: “Ganimetler, Allah’a ve Res�lüne aittir. O h�lde, eğer mü’minler iseniz Allah’a karşı gelmekten sakının, aranızı düzeltin, Allah ve Ras�lüne itaat edin.”
Allah ganimeti ne yapacaksa:)
Muhammed'in büyük savaşlarına, diğer kabilelere yaptığı gece baskınlarını da eklersek, servetini düşünmek hiç zor değil. Ha bu arada Ucu bucağı olmayan Hurma tarlalalarını yazmayı unutmuşum, pardon.
Bende islam düşmanlarını zeki bilirdim.neyse
Zekam senin agılayabildiğin kadar olduğuna göre, Müslümanların zeka seviyesini düşündüğümüz de, beni aptal bulman gayet doğal. Sıkıntı yok.
Aptal dmedim zeki bilirdim.ikisi ayrı beyefendi.bukadar önyargı olmayın nasıl kendini bilime vermiş ile sokaktaki ergen ateist arasnda fark varsa müslüman da da var.
Müslümanların hepsi aynı. Senin gibi kendi doğrularını ifşa edenler, farklı olduklarını düşünüyor. Gerçek İslam böyle değil. Kurallar belli, ya yaparsın ya gidersin.
Gülüyorum komiksiniz.iyi günler
Teveccühün.
ben bunu hz muhammedin söyleyeceğini sanmıyorum.mantığa ve kurana aykırı
Hz. Muhammed'den kapitalizm ve liberalizme karşı çıkış!
Böyle bir sözünü hıç duymadım Efendimin.. Araştırırım.
Cevap
7Cevap
Çok doğru bir söz. Buna günümüzden de örnek verilebilir. Herkes anlamaz. Sevgili Peygamberimin her sözü güzeldir. Her sözünde bir düşünce ve bir ilim vardır.
(Maksimum Gizlilik)
katılıyorum ama bu söz okunduğu gibi anlaşılacak bir hadis değil açmak lazım hadisi.
Çok doğru bir söz ama bu sözü Batılı ülkeler benimsemiş anlaşılan
hemen İsviçre :)
ne demezsin :)
Katılıyorum bknz:Türkiye din din diye ölenler gerçek dinden bir haber geberip girecekler ne üzücü
İslam başta sosyalist bir düşünceyle devam etmiş. Sonradan nasıl böyle kapitalleştiler bilemiyorum.
Sözü aynen ona iade ediyorum.
haha :D
Bizim ülkeyi mi tarif ediyor ne 2. cümle
Bu söz ona ait degil.uydurulmuş bir söz
Adını kullanarak birilerini düşman yapmak ya da peygamberi kullanmak dogru degl
Hı hı
En doğru sözlerinden birisi onun.
Fakiriz.
uydurulmuş bir söz
Katıldım gitti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar