Hükümetin ve tayyibin sahtekar olduğunu halkı nasıl kandırdıklarına ddair arşivler oluşturur demokrat gazatecilerin cesur olanların çalışma masasına bırakırdım şunu yayınlayın size güveniyorum notunu bırakırdım
1 gün yetmez bana 1 yıl ya da 1daha fazla olması lazım.. 1 gün yetmez bana. İsteğim saatlerde görünmez ve görünür olmayı tercih ederim ya da hep görünmez olmayı tercih ederim.
cinsellik kafama vurmuşsa tahmin edersin kız yurtları hamamları tanıdık tanımadık çok kişinin yatak odaları. yoksa gıcık olduğum insanların burnundan getiriridim. korku dayak herşey
yazıklar olsun tm mı bu yazıyı goruyorsan yazıklar olsun ıkı gundur ulasmaya calıstım sadece tke bır yazı yazmak ıstedım ama degmezmıs ınsan degıl mısın SEN HEP BURNU HAVADA DAVRANIYROSUN YA DILERIM INS HEP BOYLE KALIRSIN ILERDE ETRAFINDA SENI SEVEN SAYAN KALMAZ YALNIZ KALIRSIN INS
beduua evet beddua kendını bu kadar yuksette tutup burnu havada olan kardesım anjelına julının bıle aldatıldıgı bu dunyada guzellık gelıp gecıcı ıns etrafında kımse kalmayınca guzellıgını kullananlar ıyıce kullansın
Bana günde 50-60 kişi takip atıyor mesajım açıkken gelenleri söylemiyorum bile. Herkese yazmak zorunda mıyım? Sevgilim var arkadaşım! O pislenmiş kalbini temiz tutman dileğiyle.
hep soz soylenır karısndakının sozu beklenmeden engel atılır kırlenmıs kalp dıyınce temız kalp kotuluge karsı her zmaan gulmektır senın gıbı seref yoksunları ıse engel atıp kacar
vah vah ne uzuldum e varya kendı ıcındekı pıs zehırı akıt bıraz daha uzuldum acından geberın laflar butun erkeklerı aynı kefeye koymak vah be emınım sevgılınde senı ayakta goturuyordur oncekılerı goturdugu gıbı acıdım halıne vah vah annen baban senınle gurur duyuyor kos kosmaya devam etkı bırıncı olasın bu ugurda :) belkı bıtıste annen babanda olur
O. ospuu evladı severim belanı senin kuyruğun çoj acıdı herhalde cevap vermedim diye ahahaha kimsin de sana yazcam sizin gibilerin ruhu leğen gibi olmuş
En İyi Cevaplar