+1 yılMillet hanımcı erkeği “Sen ne dersen o olsun kız ayool” diyormuş gibi falan mı hayal ediyor acaba. Evliliği esas alarak konuşayım. Adam dediğin “Möçöyöm bön ööö” diye tüm gün k. ıç mı yaymalı? Yeri geldiğinde eşine yardım etmesini bilmeyene adam denmemeli bence.
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nasıl derler... Herkese aslan bana kendi olsa fena olmaz 😄
12 Yorumla
Ortası derdek daha iyi olur gerçi aklı başınds zeki ne yaptigini bilen bir kiz olsa hanımcı bile olunur onda sorun yok da böyle bir kizi bulmak zor kendilerini böylr gorurler ama disardan gerizekalinin teki oldugu görunüyor bayrak tutarak gidiyor
26 Yorumla- +1 yıl
Haykırdım 😂😂😂😂
- +1 yıl
kanka, bence kızların çoğunluğu g. zekalının önde gideni, bayrak tutanı olmaya layik :D seçim yapmakta zorlanıyorum ben :D
- +1 yıl
ahahah :D neyse, bunu kızların peşinde koşanlar düşünsün :D
Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı. Kadinlarimiz p*ç erkeğe bayılırlar ya sonra tecavüze uğratınca dayak yiyince aldatilinca başlarlar ağlamaya. Sonra kibar beyfendi erkeklere yönelirler hiç yüz vermeseler de ortada kalsa bunlar.
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılHanımcı erkek diye bir şey yok aslında. Feminist (kadın üstünlükçü) erkek var sadece. Yani onlara da erkek denemez, feminen oluyorlar, çoğu da kadınların kölesi olmuş. Öyle erkek olmaz. Aşırı maço olmak da iyi değil. Hafif maço olmak, erkeksi tavırlar daha iyidir. Yani erkek kendini asla ezdirmemeli. Ama kadını da ezmemeli. İkisi arasında denge kurmalı.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörgüsüz ve kaba saba erkek = Maço erkek. Bknz TDK. Ben öyle kadına sert çıkmam çünkü fiziksel açıdan benden güçsüz. Sinirlenip bir masaya da vursam kadın korkar ve duygusal olarak incinir ama karşıdaki erkekse maço yani sizin anladığınız kadarıyla sert tavır takınmam adamı çıtır çıtır, aynı biranın yanındaki kalamar gibi yerim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ne kadar da var olma savaşı verse de günümüzde aslında korunmak, erkeğin gücünü hissetmek ister erkek gücünü kadının canını yakmadan da gösterebilir
O yüzden maço erkekler hep öndedir
Eğer bir kadın erkeğini kendine köle ederse bir kölenin efendisi olur bu mantıksız bir hamle olur10 Yorumla
+1 yılHanımcılığı kötü bir şey gibi lanse edenler var gibime geliyor.
Sevgilisinin/Eşinin fikirlerine saygı duyan erkek candır. Gerektiği yerde ağırlığını da ortaya koyar zaten o kişi yani maçoluğunu yapar ama abartmaz da.30 Yorumla
+1 yılBenim sözümü önemsesin ama yeri geldiğinde de erkek olduğunu göstersin. Fazla hanimciligin sonu kılıbıklıktır ve çok iticidir
60 YorumlaOsuruğu uzaya gönderebilecek erkek :D
Fotoğraf efsane :)13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılResim güzelmiş. 😂😂😂
Duygusal maçolar iyidir. 😉11 Yorumla Ne maçı olsun ne de hanım hanımcık tam ortası olsun 😀😀
14 YorumlaMaço kelimesi ispanyolcada sevdiği için ölümü göze alabilen demektir ama bizde yanlış kullanılıyor ama bence erkeğin ağırlığı olmalı her denilene evet diyen adamın iradesi yoktur zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiği kadına kıyamayan, kaba olmak yerine her zaman önce onun fikirlerine saygı duyan adamları hanımcı diye tarif ettiniz ya. Neyse...
Maço dediğin nedir? Görgüsüz, kaba, sert erkektir. Ne istediğinize dikkat edin kızlar.20 Yorumla
+1 yılYerine göre her ikiside olabilir. Ne çok kaba ne çok mıymıy dozunda
30 Yorumla
+1 yılNerde maço, nerede hanımcı olacağını bilen adam idealdir. Yine çıktı yol ortaya
30 YorumlaMaço erkek anca filmlerde olur örnek kenan imirzala oğlu gibi önemli olan tipi yani sert görünümlü olsun yeter kızlara
10 Yorumla
+1 yılnazik sevimli akilli duyarli cömert olgun ve samimi erkek
43 Yorumla- +1 yıl
Profil sana mı ait
- +1 yıl
@takma-kafana Siparişiniz alındı en kısa zamanda adresinize gönderilecektir 🙏
Eşinin de bir insan olduğunu bilip ona göre davranan erkek
20 Yorumla😊 yerine göre.. agresif kompleksli ama perdelerini kaldırdığında kedi gibi hehehe
20 Yorumla
+1 yıldemokratik erkek tartışmaya açıkve sonuç ne olursa olsun uygluaması gereken çift.
20 Yorumla
+1 yılKarakteri sağlam olsun. Evinde eşine hizmetkar saygılı , dışarda sahiplenici ağır başlı olsun.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. İkisi de ideal değil. İdeal ikisinin ortalarında bir yerde.
10 Yorumla
+1 yıldışarı maço içeri hanımcı ama yeri geldiğinde içeride maço :d
10 Yorumlayerine göre erkek bence yeri geldimi erkek olcak ödün vermıcek yerı geldımı hanımcı olcak
10 Yorumladişleri kirli, ağzı bozuk, arkadaşlarınıza tanıştıramaycak kadar maço değil, ama söz geçen erkekleri sever kadınlar ;)
10 Yorumla
+1 yılIkisinden de biraz biraz. Ikisinin de fazlası zarar
10 Yorumla
+1 yıldünya tersine dönmez reis kadın evinde aslan erkek dışar da aslan dır. Erkek taviz vermemeli bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadının gönlüne hanımcı olmalı, geri kalan hayatında ise maço. :):
10 Yorumla -ayol hanım gel bakayım yanıma
Diyip el kol haraketleri yaparsa elbette boşanma sebebi20 Yorumla
+1 yılDışarıya maço ama sevdiğine kibar hanimci bir bey ideal 😍
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıletrafta erkekten çok ne var bana adam lazım ADAMM!!!
30 YorumlaMacoyim ama gerektiginde sevdigimize hanimcida olurum ama adamligimizdan eksiltmeyiz
10 Yorumla
+1 yılBenm eşim yeri gelince maço yeri gelince sözümü dinliyor
10 Yorumla
+1 yılKızların bakmayın ortası olsun dediklerine. Hepsi maço hayranıdır
10 Yorumla
+1 yılBu Dunya ya vajinası olan bir canlının zihinsel isteklerine göre davranmak için gelmedim.
10 Yorumlamaço olmak çok itici geliyo ama tam hanımcı da olmamak lazım
10 Yorumlaİkisi bir arada olmaz bence varsada bulmak zor o yüzden maço
10 Yorumla
+1 yılErkek adamın erkek sevgilisi olur.
Abuk subuk karı dırdırı çekmeyin. Komik duruyosunuz.10 Yorumla
+1 yılSaygılı ve boş konuşmasın
70 Yorumla
+1 yılMaskülen ve baskın erkek olarak ikisinide paketlerim ;)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılHanımı düşünen düşüncelerine saygı duyan Maço erkek.
10 Yorumla Maço isteyen kızların büyük kısmının kültürsüz olduğu gerçeği
10 Yorumla
+1 yılMaço kesinlikle vurdugu zaman inletmesi lazim
126 Yorumla- +1 yıl
Espriydi sadece :D
- +1 yıl
Totoya tokadı vurdumu tüm ülke sahura kalkıcakdyosun yani🤣
- +1 yıl
Hahaha evet
- +1 yıl
Wuuu en sevdiğim 🤣
- +1 yıl
:) bilemem
- +1 yıl
Sağ tarafa vurcan sol taraf sallanıcak🤣🤣
- +1 yıl
Neyse
- +1 yıl
Fazla mı cıvıttım ne🙈
- +1 yıl
Bence oyle
- +1 yıl
Sorry😁
- +1 yıl
@Agabey99 Erkeğe şiddete karşı değil misin? İnsana şiddete karşıyım demeliydin.
- +1 yıl
Insan insan gibi yaşasın şiddete maruz kalmadin
- +1 yıl
"ülkemizde çoğunlukla şiddet gören kadınlar ne yazıkki." Türkiye'deki bütün şiddet vakalarını tek tek toplayıp mı bu sonuca ulaştın, yoksa feminist ana akım medyanın sadece kadınlara olan şiddeti servis edip, erkeklere yönelik işlenen suçları ve şiddet göstermediği için, feminist ana akım medyanın etkisinde kaldığın için mi bu düşüncedesin? Muhtemelen iki yüzlü cinsiyetçi ve erkek düşmanı medyanın etkisidir.
- +1 yıl
@Ateist_Türk aslına bakarsan medya değildi bahsettiğim.
1) Insan fizyolojisine bakarsan erkekler fiziki açıdan daha güçlüler.
2) Toplum yapısına baktığımızda ise ata erkil yani ailede erkeğin sözünün baskın olması hali, erkeklere daha çok deger verme hali
3) Erkekler çocukluktan itibaren kızlardan daha güçlü oldukları yönünde tenkinler alırlar
1+2+3+ karaktersiz ve yorumlama, analiz yeteneği düşük erkek = kadına şiddet - +1 yıl
Feminizm tarafından beyni yıkanmış bir başka erkeksin. Bir kere ataerkil diye bir şey yok. Hiçbir zaman da olmadı. Erkeklerin dominantlığı var sadece bu da Kürtlerde ve bazı toplumlarda oluyor. Bunun ataerkillikle alakası yok. Tarihten bu yana sadece matriarchy yani anaerkillik var. Kanunlara bak, kadınlar neden erkeklere nafaka vermiyor da, erkekler kadınlara nafaka veriyor? "Kadın beyanı esastır " gibi ayrımcı ve cinsiyetçi bir kanun var. Kanıt olmamasına rağmen masum erkekler hapse atılıyor. Neden çünkü feministler ayrımcı, erkek düşmanı ve cinsiyetçi kanunlar çıkarttılar. Sadece erkeklere yönelik uygulanan hadım işkenceleri var, bunu da feministler çıkarttı. Yani her türlü ayrımcılık ve erkek düşmanlığı erkeklere yönelik. Bir başka sorun. Toplum içindeki ayrımcılık, erkek sünneti varken, kadın sünneti yasak, erkeklere zorunlu askerlik varken kadınlara yok, erkekler ağır ve riskli işlerde çalışırken, kadınlar rahat ve bol maaşlı işlerde çalışıyor
- +1 yıl
Erkekler berbat bir hayat yaşıyor, işin daha da kötüsü çoğu erkek ayakta uyuyor, feminizm masalları ile uyutuluyor, beyni yıkanıyor. Anaerkil kadın egemen toplum yapısı daha da güçleniyor, erkek hakları ise 0 a iniyor, erkeklere ayrımcılık yapılıyor, hakları ellerinden alınıyor.
- +1 yıl
@Nebulaaa Sen kızsın, erkek değilsin ve empati de yapamıyorsun. Kendi hem cinsini savunman ve erkeklerin sorunlarını görmemen yanlış. Bunun toplumda bir karşılığı yok.
- +1 yıl
@Ateist_Türk erkek sünneti ayrımcılık için mi yapılıyor sağlık için mi?
Kadınların zorunlu askerlik yaptığı ülkeler var demekki sorun dünyada değil.
Erkeklere fiziki açıdan güçlü oldukları için o tur işler veriliyor ama gün geçtikçe kadınlarda kas yapmaya başladı.
Benim beynim yikanmadi analiz ve empati yapabiliyorum.
Bir sürü akrabam var kadınların aldatıldığı ezildiği ve hala boynu bukuk erkeklerine uymak zorunda kaldıkları. - +1 yıl
Erkek sünneti sağlık için falan değil, dini bir gelenek. Kadın sünneti de aynı sebeplerden bazı ülkelerde yapılıyor ama sayıları çok az, sünnetin hiçbir faydası yok. Dini bir gelenek sadece. Tamamen zararlı bir işlem.
"Kadınların zorunlu askerlik yaptığı ülkeler var demekki sorun dünyada değil." Dünyanın yüzde 90 ülkelerinde zorunlu askerliği sadece erkekler yapıyor , Türkiye'de buna dahil. Demek ki erkek hakları konusunda halen daha yol almamız gerekir. Bu da bunu gösteriyor.
"Erkeklere fiziki açıdan güçlü oldukları için o tur işler veriliyor ama gün geçtikçe kadınlarda kas yapmaya başladı." Bunlar boş cümleler. 17 yaşındaki Rus kızı 150 kilo halter kaldırıyor. Kaldı ki hiçbir erkeğe de 150 kilo kaldırması istenmiyor, kadınlardan da bu kadar yük kaldırması istenmez. En fazla 20-30 kilo. Bunu da rahatlıkla herkes kaldırabilir. Kaldı ki bir çok işte bu bile yok. Mesela çöpçülükte bu kadar yük kaldırma yok ama ne hikmetse sadece erkekler yapıyor. Çünkü kötü işleri kadınlara vermiyorlar. - +1 yıl
"Bir sürü akrabam var kadınların aldatıldığı ezildiği ve hala boynu bukuk erkeklerine uymak zorunda kaldıkları." Senin çevrende öyle olabilir, ama bu demek değil ki her yerde böyle, belki senin çevrende de erkekler ayrımcılığa uğruyordur ama sen görmüyorsundur. Bak feminizmle beynin yıkanmış. Yorumlarından çok açıkça belli. The Red Pill cinsiyet belgeselini izledin mi? İzlemediğine eminim. Merak ettim izledin mi? İzlemediysen mutlaka izle. Cinsiyet eşitsizliği hakkında bir belgesel. İki tarafın da durumunu gösteriyor.
- +1 yıl
Yeteeeeer
- +1 yıl
@Ateist_Türk Erkeklerin dünya geneli ezildiğini (küçük görme vs) düşünüyor musunuz? ↗
Senin için knk
+1 yılMaço erkeklerden nefret ederim
23 Yorumla- +1 yıl
Hanımcı olsun bizim olsun
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin 🙏🏻
+1 yılMacooo erkek.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerine göre ve dozunda olmalı. Kadının her dediğine tamam dememeli.
10 Yorumlaİkisinin arası yok mu
13 YorumlaDengede yaşayan..
ikisinin aşırısı zarar30 Yorumlaİkisi ortaya karışık olmuyo mu?🙄🙃
30 Yorumla
+1 yılHanımına hanımcı dışarıya maço olan
30 YorumlaHanımcı olsun benim olsun :D
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcılık kazanacak 😄 #stolkreisadamdır
13 Yorumla- +1 yıl
Vay video yu izledin galiba? 😂
+1 yılDışarıda maço bana hanımcı 😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre davranmasını bilen.
20 Yorumla
+1 yılDışarıya maço, karısına hanımcı dhkdhdnd
20 YorumlaHanımcılık her zaman kazanacak
20 YorumlaIkisi arasından hanımcı 🤗
20 YorumlaKarakterli erkek diyelim en iyisi..
21 Yorumla
+1 yılYerine göre davranmayı bilen... 🤷🏼♀️
20 Yorumla
+1 yılortası olsun. her şeyin dozunu korumak lazım
20 Yorumla
+1 yılHanımcıyımdir ama bazı kurallarımda vardir..
20 YorumlaKibar ve komik erkek.
20 Yorumlakibar erkek istiyorum 😍
20 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım