Sevgilim ve Annesi Lütfen yardım edin?

Fazla detay vereceğim çünkü benim için çok önemli bir konu. Erkek arkadaşımın babası yok. küçükken vefat etmiş ve annesi ile yalnız yaşıyorlar. Annesi 50 yaşın üzerinde ve kendisi henüz askerden yeni geldi.
aylardır beraberiz gözlemlediğim bazı hoş olmayan haller var. sizlerle paylaşmak istedim. çünkü kafayı yemek üzereyim. Sevgilim annesine hep masaj yaptırıyor ve biz genelde telefonda görüşüyoruz. ister istemez duyuyorum. şimdi diyeceksiniz ki çok normal. penisine yakın yerlere bacaklarının iç taraflarına yaptırıyor sırtına beline ayaklarına ve uzun dakikalarca. kadın oğluna sürekli dokunuyor ve gelip gidip öpüyor. bir zaman sonra sevgilimin annesinin yanında üst baş değiştirdiğini öğreniyorum çok rahat bir şekilde boxer ile gezip bacalarını ayırıp oturabiliyor annesine karşı. annesi konuşamıyor duyamıyor sadece konuşmaya çalılırken sesler çıkartıyor. biz genelde telefonda konuştugumuz için çogu zaman neredeyse hergün denk geliyorum. nasıl bir rahatlıksa sevgilim tuvalate gidiyor. aradan bir kaç dakika sonra anneside peşinden gidiyor. ve annesinin sesini duyuyorum tuvalette yankı yapıyor. ve sevgilim hep geç geliyor tuvalatten. sonra işerken kapısını kapatmadıgını öğreniyorum yani annesinden hiç çekinmiyor. geceleri aynı odada yatıp kalkıyorlar. sürekli oğluna bir temas halinde. işitme engelli oldugu için ne konuştuklarını bilmiyorum sadece bir takım sesler duyuyorum. bir keresinde annisinin dudagına yakın çenesinden öptüğünü gördüm hemde benden hiç çekinmeden. anneside bu olaylardan rahatsız değil lütfen yardımcı olun. bu meselenin aslı yordamı nedir. tuvalletteyken biz telefonda oluyoruz. annesinin tuvalate doğru geldiğini cıkarrttıgı seslerden duyuyorum ve direk telefonu kapatıyor. belki 3 veya 4 kere olmuştur. çeşitli bahanelerle telefon kapandı yok telefon yere düştü yok kulagım çarptı gibisinden oluyor. annesi ile arasında birşey olabilir mi. birde doğulu insanlar
Güncellemeler
+1 yıl
Fazla detay vereceğim çünkü benim için çok önemli bir konu. Erkek arkadaşımın babası yok. küçükken vefat etmiş ve annesi ile yalnız yaşıyorlar. Annesi 50 yaşın üzerinde ve kendisi henüz askerden yeni geldi.
aylardır beraberiz gözlemlediğim bazı hoş olmayan haller var. sizlerle paylaşmak istedim. çünkü kafayı yemek üzereyim. Sevgilim annesine hep masaj yaptırıyor ve biz genelde telefonda görüşüyoruz. ister istemez duyuyorum. şimdi diyeceksiniz ki çok normal. penisine yakın yerlere bacaklarının iç
Sevgilim ve Annesi Lütfen yardım edin?