SelamTwitterda bir kadın kullanıcı görüldüğü üzere biraz ego ile karışık kendinde bulunan meziyetleri anlatmış ve ya siz diye sormuş. Oldukça ilginç cevaplar gelmiş.
"Metrobüste oturabiliyorum" diyen de olmuş. Bunu diyen bir ev hanımı da.
Bir çok yanıt var ama ikisini seçebildim. Peki senin ne gibi meziyetlerin var?
Oturup güzelliğiyle yakışıklılığla ya da olmayan özellikleriyle övünen insanlardansa ben tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ettiği başarılarıyla övünen insanları tercih ediyor ve sadece tebrik ediyorum.
Onyedi dil hem avukat hem doktor sallamasyon bir de yüksek lisans iyi trollemiş.
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bence o kullanıcı bunları atmış. Artık yalan söylemek de bir meziyet halini aldı. Bu saydıklarını bana kanıtlamadıkça hayatta inanmam... Benim meziyetim ön lisans diplomam ve 2 çocuğu tek başına yetiştirmem. Birini 18 yaşına gelinceye kadar diğerini ise hala sorumluluğum altında tutuyor ve bakıyor olmam. 5 ülke gezdim 2 dil biliyorum.
adil biriyim. güvenilir biriyim. cömert biriyim. 4 adet enstürman çalıyorum. param var. iyi bir işim var. evim var. daha ne olsun diyebnilirsin ama hala hayattan alacağım bazı şeylerin kaldığını düşünüyorum o yüzden mutsuzum.
övünmekle egoistlik kibir arasında hiç bir fark yoktur kişi bildiğinin alimi bilmediğinin talibi olmalıdır şu konuda becerikliyim demek olur siyaset medarım riya olmazsa
Linkte verseydin keşke bizde altına birşeyler yazaydık.. :D :D :D... İşin şakası da bu kendimle övünmeyi sevmem pek ha illa bir meziyet gerekirse de özü sözü bir olan bir insanım...
2 üniversite bitirdim yabancı dilim ana dilim gibi resime müziğe yetenegim var hamaratim güzel yemek yaparim insani duygularım çok gelişkin dikiştende anlıyorum
En İyi Cevaplar