Ben yaparsın aşkım programını başından beri izliyorum. Zaten izlediğim tek şey birkaç ay önce de keşke daha fazla yayınlansa demiştim. Bir baktım haftada 3 kere yayınlanmaya başladı. Tabii bu çok güzel bir şey ama daha da güzel dileklerde bulunabilirmişim. Yine de insanın elindekilerle yetinmesi gerekir.- Keşke Allahtan başka bir şey isteseymişim dediğiniz anlar oluyor mu? - Bu arada bugün var izleyin daha da çok yayınlansın #Mireya#DuaEtmek
Keşke Allah'tan başka bir şey isteseymişim dediğiniz anlar oluyor mu?
Bir kere ablamdan çikolata istemiştim parasi olmadiği için alamayacağini söyledi fakat eve geri dönerken yerde ambalaji kapali çikolata bulmuş bana getirmişti.
😂televizyon izlediğini ifşalamış, heleki boş bir programı sabah akşam izliyor...
Ulan ya mutlu oluyorum böyle şeyler görünce, insanlar genel olarak dışardan bakınca böyle çok "kuğul"(cool artık ne diyosanız) gözüküyor, çok kibirli erişilmez vs. anladınız siz ne dediğimi..
Ama kendilerini ifşa ettiklerinde ne kadar ezik tipler olduğu ğaçalarından akıyor😂😁
"Bu arada kesşke başka bir şey isteseymişim" kadar saçma cümle olamaz...
1) Allah ın sen istedin diye yaptığını nerden biliyosun..
2) Allah senin dileklerini sıraya koyupta 100. dileğini mi kabul ediyorda, o anki edeceğin dileğin kabul olcağına eminsin..
3 ) Belki her istediğin değil sadece Allah ın istediği oluyor, yani Allah belki onun yerine edeceğin başka dileği kabul etmeyecek..
Ya aslında o cümleyi kullanırken sen bile ciddi değilsin..
Sadece o cümleyi hafife alıyorsun ama unuttuğun şey "Allah" kelimesini şakasına veya öylesine söylenmiş ciddiyetsiz bir cümlede anamazsın..
Tabi eğer müslümansan☺
Belki uyarımı dikkate alırsın, farkında olmadan yaptığın hata için..
Senin boş olarak gördüğün benim için dolu olabilir. Ben sadece beni mutlu ettiği için izliyorum. O sözde toplumda sıklıkla kullanılan bir söz. Yoksa haşa Allah’ın neyi kabul edeceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Çok şükür de inançlıyım. Herhangi bir hata yaptığımı da düşünmüyorum. Olsa bile ki herkesin olabilir eğer sen bunlarla mutlu olup seviniyorsan bence önce bir kendini eleştirmelisin.
Kuranda müdminler tanımlanırken "Allah ın ismini saygı ile anarlar" der...
Sen ise açıkça amacının dışında Allah ı anıyorsun, saygıaızlık ediyosun...
İnsanlar bizim gibi yaratılmış olan "cin" kelimesini, üç harfli ooo ismi anılırsa hemen gelirler diyerek, saygı ile anıyor...
Ama Herşeyi yaratmış olan ve ismini Saygı ile anmamızı isteyen (kuranda geçer bu) hatta ne dediğini bilmeden namaza yaklaşma diyen Allah a karşı, gerçek dışı bir halk sözünün içinde anlamı dışında kullanabilecek kadar rahatsın...
Herhangi bir saygısızlık yaptığım yok asıl senin şu yaptığın saygısızlık. Konuyu o kadar çok saptırıyorsun ki kullandığım cümlede kötü hiçbir şey yok ve kötü bir düşünceyle sormadım. Benim inancım hakkında konuşamazsın. Kuran’ı okumuş biriyim ve bu hayatta herkes kendi inancından sorumludur. Seni Allah’a havale ediyorum.
Eğer haklı olsaydın anlardım. Ama soruyu kötü hiçbir amaçla sormadım. Çok şükür insanları yargılayarak mutlu olacak, hata arayıp sevinebilecek ve insanları özellikle dinden eleştirecek karaktere de sahip değilim. Hatta senin yazdıkların eleştiriden de fazlası olduğu için cevapladım, silmedim.
Benim yaptığım bir hata yok. Ayrıca uyarı için yaklaşmadın eğer öyle bir durum olsaydı teşekkür içeren ve yine kendimi ifade edeceğim bir cevap alırdın. Ama sen benim izlediğim programdan tut kullandığım cümleye kadar eleştiri dolu bir yazı yazdın. Sana karşı ön yargım yok ve sana sadece senin cümlelerinle cevap verdim. Kendi cümlelerindeki hataları fark edince ne kadar haklı olduğumu göreceksin.
Evet bir sevgilime kıyamamıştım telefonu arkadaşıma verdim sen ayrıl ben yapamam dedim. Oda seninle tipin için çıkıyorum ayrılalım yazmış. Ben bunu görünce yıkıldım. Derslerim yüzünden ayrılmak istemiştim. Ama ona diyemedim ben yazmadım diye ama onu çok özlüyorum o benden nefret ediyodur belki
Bende bir kurs görmüştüm keşke bu kursa yazılsam demiştim ve babam işten eve gelince o kursa yazdırdığı söylüyordu şaşırdım bende söylememiştim o kursa gitmek istedigimi
En İyi Cevaplar