Bakir erkek yoktur, bakirim diye yalan söyler çoğu
Çoğu sözde dindar olan erkeklerimiz aslında %50 yokluktan bakir kalmıştır. %50 si de gerçekten bir kadının ilki olmak için kendini saklamaya almıştır. Sanılanın aksine Türkiye erkeklerinin çoğu bakirdir.
Moldova'da olsaydık belki haklı olabilirdiniz :D. ✡ Not: Güvenmemek hakkınız bir erkeğin bakir olup olmadığını anlayamazsınız.
Erkekler bakımsızdır onlar o kadar uğraşmıyorlar kendileriyle falan filan söylentisi
Bakımsız kadın gibi bakımsız erkekler vardır. Bakımlı erkekler saçlarına bakım yaparlar , 2 haftada bir berbere giderler , yüzlerine maskeler yaparlar , aynada biraz zaman geçirip küçük tüylerini alırlar ve genel vücut tüy bakımını yaparlar. Bakımlı bir erkek bir kadın kadar kendine vakit ayırır ama sizde haklısınız pek bakımlı erkek yok şu ülkede.
Iyy tüm erkekler abaza kızım ya söylentileri
Aman sanki kızlardan yok gibi erkeklere yükleniyoruz. Sadece bu ülkede rahat edemediği için çoğu abaza kız abazanlıklarını saklar ve kız arkadaşlarıyla paylaşmakla yetinir.
Erkeklerde daha çok görülüyor bu olay orası ayrı uçkuru tutma meselesi diyelim artık buna da.
Erkek adam ağlamaz, erkek kırılmaz nede olsa erkektir o
Silktir oradan diyeceğim kadın tipidir. Saçma kültür erkeğe bunu yüklemiştir sadece. Erkekte kırılgandır o da ağlar, o da üzülür onlarında kalbi var sadece insan içinde bunu belli etmek istemezler.
Sırf senden daha güçlü daha daha uzun daha sert görünümlü diye erkekleri başka varlıklardan saymaktan bir vaz geçin dişi ayı da ayıdır erkek ayı da ayıdır diye esprili bir biçimde bencemi bitireyim :D . #DavutunKalkanıKorurduBeni#BuKadarKötüOlmasaydım#FuriesTirisi ✡
Ne slk insanlarsınız ya. Erkek fırsatını bulamadıgı için bakir kalmıştır demek ne demek ya. 50tl'si olan insan isterse bakirliğini verir. 50tl verip yapabilecekken yapmaması mı fırsatını bulamaması? Cidden çok slksınız.
mesele 50 tl 150 tl meselesi değil. Genelevde seks yapmak kadar iğrenç ve aşağılayıcı bir şey yoktur bir erkek için. Robot gibi duygusuzca yapılan bir şeyin bir de üzerine para vermeyi kimse istemez. Bu tip tercih yapan bir adam sevgisilisi ile de bir şeyler yaşamamışsa bakirdir yani. Bu gayet normal.
1-) Bakirliği seçiyorum. Çünkü ataerkil bir toplumda yaşıyoruz yani kadınlar daha çok eziliyor. "Kız sen bakire değil misin? Aaa, onun bunun çocuğu !" derler. Ayrıca ben bekliyorsam onun da beklemesini isterim. Bu zamana kadar 4 kızdan seks teklifi geldi fakat olanları hesap edemediğim için böyle bir şey yapmadım. Hayatının anlamını bulmam için illa sevişmem gerekmiyor, sevişmekten daha çok zevk veren işlerle uğraşıyorum.
2-) Tüylerimizi sizden daha az sıklıkta kesiyoruz diye bakımsız mı oluyoruz? Ne saçma ! Ayrıca tüylerimiz testesteron hormonu yüzünden 3-4 kat daha hızlı çıkıyor. Siz 21 günde tüylerinizi alıyorsanız bizim 5-6 günde bir almamız gerekiyor.
3-) Çok abazanız, 7 saniyede bir seks düşünüyoruz. Bak bunu yazarken bile düşünüyorum. (!) Öyle olsaydık elimiz sürekli kasıklarımızda olurdu.
4-) Ataerkil getirdiği bazı olumsuz yanlardan biri. Her zaman bize duygunu belli etmenin zayıf olduğunu öğrettiler ve biz de böyle yaşıyoruz. Çoğu duygumuzu saklamak zorunda kalıyoruz.
Evet hakim bey doğruları söyleyeceğim. Bakirim. Ama yokluktan ya da istemediğinden değil. O kadar çok kiz oldu ki hayatimda. Her arkadasim ortamci diskocu ve hergun farklı farkli mankenler le yatan ortama sahiptim. Ve ben ise cevremdeki kizlarin ulasamayacaklari sandigi biri olarak gozukuyordum çünkü ' ZİNA ' olmasin diye kizlara hep soğuk davraniyordum. Evine cagirandan tut evine geleyim diyene kadar dolu dolu oldu.
Ama su sebep lerden dolayı olmadi olamaz. 1. Zina yapip günaha sıkışmamak için. 2. Zina yapip diğer taraftaki huri hakkimi kaybetmemek için. 3. Kizin hakkina girmemek için. 4. Kişi zor durumda birakmamak için. Bunlar için :)
O yıldızı görünce bir heveslendim dedimki yine tarihi bir araştırma heralde yahudiler ile ilgili malesef abazan erkeklerle ilgiliymiş. İsrail ne alaka o kismi anlamadım. Bu arada ilk fotoğraftaki adamın dik bakişlari ruhumu deldi?
Guzel olmus eline saglik, peki opusmeyen kiz varmidir? Dun bir kiz yemin etti cokta guzel bir kiz acayip guzel uzun boylu tatli alimli falan bildigin tas yani. hic opusmedim dedi annesinin babasinin uzerine yemin etti hatta bildigin herseye yemin etti yani Kuran i kerim e bile. ama inanamadim tabi halada inanasim gelmiyo icimden davranislarina gore falan sence opmusmudur😏
bakım konusu dışında katılıyorum erkeler bakım yapmıyor yapıyor gibi gözüküyor en azından Türkiye standartları bu en fazla duşdan sonra saç kuratma makınesiyle saç yapar yoksa o da yok
Erkekelr aslinda kaidnlardan daha duygusaldir ama belli etmezler tas gorunutuelrinin arksjnd apamuk gibi kalpleri vardir ama acabilene :) bid eneden hep israil erkeklerini koydun meymenetsiz suratlar
Kardeş el ele tutuşmama namus göstergesi değil ki hayır sana bir laf atmıyorum güzel kardeşim yanlış anlama sadece bazı yanlız kalan kişiler de vardır hayatın unuttuğu ve insanların onlara "asosyal" dediği kişiler onların da kızlarla çok yakın olduğu söylenemez anladın mı? ve evet tek o noktaya takıldım :D
Erkekler bakımsız ha ya adamın parası yoksa iki haftada bir berbere gidemiyorsa adam eve ekmek gorutme derdinden kusura bakmayın maske yapmayı unutmuş götunüzü yayıp oturdugunuz yerden konuşmayın
En İyi Cevaplar