Selamun Aleyküm. Bugün farklı bir paylaşım olsun diye kendime sorular sorup kendimle konuşup gerekirse yüzleşmek için bunu yapıyorum. Çünkü içimde kalan bu boşluğu dışarı atmam lazım. Herkes soru sormasın diye her moralim bozuk olduğunda açıklama yapmamak için, tek bir Bence ile anlatıp nasıl biri olduğumu görsünler ve bir daha düşünsünler istiyorum. Bildiğiniz gibi bazen insan psikolojisinde kendine soru sormaya bile korkan çekinen ve çekimser kalan insan profilleri mevcuttur. Bende o kategoriden biri olarak bunu aşmaya çalışacağım. İçimden ne geliyorsa şu an onları sorup onları cevaplayacağım. Bu Bence'de tüm samimi ve içten hislerimi yazacağım. O zaman içimdeki asıl ben kimmiş öğrenelim.
Merhaba Caner. Bugün neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama belki de içimdeki sesi susturmak ya da bir deli cesareti böyle rahatlatmak istedim. Neden böyle üzgünsün bana bunu bir anlatır mısın?

Merhaba Caner. Zoruma gidiyor anlıyor musun? Çok zoruma gidiyor insanların gaddar oluşu. Her gün müzik dinlerken hayaller kurmam, o hayallerin gerçekleşmemesi, düşündüğüm insanların onları düşündüğüm kadar beni düşünmemesi, Dünyadaki yürek yakan olaylar her şey canımı yakıyor. Çok duygusal bir yapımın olması canımı yakıyor. Hep düşünmekten yoruldum. Ama şimdi düşünme diyeceksin olsa yapacağım ama demek ki onuda yapamıyorum.
Peki ne yapmak istiyorsun? Elinden ne geliyor? Sence bir çözümü var mı bunun? Neden söyle neden bu deliliğin?

Sinirlenmek istemiyorum. Delirmekten korkuyorum ki şu an bile acaba diyorum. Elimden sadece sinirimi bozanları gidip dövmek geliyor. Sakin olmadığım zamanlar zoruma giden bir şey olduğunda çözemiyorsam şiddete başvurmak istiyorum. Çözüm mü? Bazen evet bazen hayır. Ama şu an öyle bir dellendim ki sakinleşmem için zalimlerin canını yakmam lazım. Benim deliliğim çocukluğumdan beri böyle daha doğrusu lise'den beri. belalı bir okulda semtte büyüdüm çevremde belaydı bende. Güzel geliyordu her şey o zamanlar. Ama ne zaman dayak yedim o zaman korktum işte. Bende kaçıp gittim o semtten.
Sen zalim biri misin peki?

Galiba öyleyim. Çünkü kırıldığımda ben de kırıyorum. Zalimlere aman yok diyorum ama ya bende bir zalim isem kendimi nasıl cezalandıracağım diyorum.
En çok ne zoruna gidiyor?

Değer verdiklerim tarafından üzülmek. Ağır bir sözleri olsun ya da bir tepkileri, kıçı kırık bir emoji dahi yetiyor.
Neden susuyorsun peki Caner? Neden kaçıyorsun ve korkuyorsun?

Çünkü tartışmaya bile gücüm yok. Biri bir söz söylediğinde kendimi savunmak istemiyorum. Tamam diyorum haklısın diyorum susup uzaklaşıyorum. Kaçıyorum çünkü kavga etmekten korkuyorum. Kavga ettiğim de öldürmekten korkuyorum. Kasti değil bir yumruk atsam yere düşse başını bir yere vursa ölse o düşünce işte korkutuyor. Yaşadım o korkuyu ölmesin diye dua ettim. Ölmedi ama ben öldüm resmen. Korkuyorum kavgadan. Çünkü benim yüzümden ölür diye korkuyorum. Hastaneden korkuyorum. Giremiyorum içeri girince belli bir süre sonra kulağım çınlıyor nefes alamıyorum. Gözüm kararıyor. Psikolojikmiş ama aşamıyorum. İlaçta kullanmak istemiyorum. Bu yüzden gitmiyorum hastaneye. Kalbimden rahatsızlanmadığım sürece gitmem.
En büyük sırrın ne Caner ve neden saklıyorsun?

Ben hastayım ve beni kimse sevmez diye korktum hep. Sevenleri de hep bu yüzden uzaklaştırdım. Yani sevsem de kavuşsam da hep uzaklaştırdım uzaklaştıracağım. İçimdeki vicdan buna izin vermiyor. Saçma bir düşünce ile bunu ona yapma gitsin başkasını sevsin düşüncesi ile hep böyle yaptım. Bazen kimse değer vermesin diyorum ama üzgün birini görünce dayanamıyorum. Onun üzerine titriyorum.
Hiç yalan söyledin mi insanlara karşı Caner?

Evet söyledim. Kendimle ilgili değil ama onlara verdiğim umutlar, onlara "hep inanın, mutlu olacaksınız başaracaksınız", ya da "tebessüm edin ne olursa olsun" dediğim o sözlere ben hiç inanmadım. Çünkü kendimin başaramadığını onların başarmasını onların mutlu olmasını ve onlar mutlu olduğunda "bak Caner onlar başardı sende başarabilirsin" demeyi istedim. Neden mi ? Ben koca bir salak ve korkağım...
Son soru. Gidecek misin bu siteden?

Kardeşime söz verdim gidersem ahını alırım. Gidersem bana değer verenlerinde ahını alırım. Kalırsam zoruma giden bazı kişileri görürüm. Tebessüm eder miyim? 5 dk sonra bile gülerim belki belli olmaz ama şu an bu moddan çıkasım gelmiyor. Sigara kullanmıyordum. Birkaç hafta önce bir sinirden içmiştim galiba şimdi gidip birinden sigara alıp içmek istiyorum. Görüşürüz Caner.
Görüşürüz Caner...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar