Yeme & İçme Çay mı kahve mi daha iyi gider, siz hangicisinizci ekibi ☕️🫖? Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler5 ay Sorum çokmu kötü kimse beğenmiyor 😎 Çay mı kahve mi daha iyi gider, siz hangicisinizci ekibi ☕️🫖? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kahve 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önceliğim hep kahve 1 0 Yorumla
Clair543210 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 5 ay kahve severim 2 4 Yorumla Clair543210 5 ay ben begendim:) Yorumla Maritimo 5 ay Ayy teşekkürler emeğine sağlık Yorumla Maritimo 5 ay Bende beğendim Yorumla Clair543210 5 ay rica ederim 😄 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay İkiside ama kahveyi azalttım mecburen çay diycem 0 0 Yorumla
Rossoland Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Çay. 2 8 Yorumla Emirkaya26 5 ay @Rossoland ikiside Yorumla Rossoland 5 ay Ben eski kafayım biraz😅 Yorumla Emirkaya26 5 ay Bende çay seven eski kafalı Yorumla Emirkaya26 5 ay Ah be senn gibi ablam olsa Yorumla Rossoland 5 ay Niye senin ablaların kezzap mı içiyor😅 Yorumla Emirkaya26 5 ay Yok da sen iyisin baya Yorumla Rossoland 5 ay Hamdolsun zatüre olmadık bi griple atlattık kışı Yorumla Emirkaya26 5 ay Süper Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kahve
Çayyyyyy
Önceliğim hep kahve
kahve severim
ben begendim:)
Ayy teşekkürler emeğine sağlık
Bende beğendim
rica ederim 😄
İkiside ama kahveyi azalttım mecburen çay diycem