Yeme & İçme Kahve sizi sakinleştirir mi? pinkmood Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sabah uyandım, bir sinirle. Sonra kahvemi içtim; sütlü olacak. Erken kahvaltı yapmamak için şu sıralar kahve içiyorum, tok tutuyor. İyi geldi; cidden kahve bana iyi geliyor, yaralarımı sarıyor.🥲 Kahve sizi sakinleştirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi geliyor bana icemezsem olmaz 1 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Yanında tatlı ile sade kahve içerim her zaman hem enerji verir hem sakinleştirici etkisi olur gerçekten de. 1 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 4 ay Kahve evet sakinleştirir ama direk kahve içersen zararlı olabilir 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Evett işe yarıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi geliyor bana icemezsem olmaz
Yanında tatlı ile sade kahve içerim her zaman hem enerji verir hem sakinleştirici etkisi olur gerçekten de.
Para sakşnleştirir bu saatten sonra 😅
Kahve evet sakinleştirir ama direk kahve içersen zararlı olabilir
Evett işe yarıyor
Hayır 😂
Pek sevmem
Aksine coşturuyor 😃