Yeme & İçme Kahve veya çay olmadan bir gün geçirebilir misin? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Asla hayır Evet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahve veya çay olmadan bir gün geçirebilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Bugün mesela hiç ne çay içtim ne kahve. Diyet yaptığım için yeşil çay içiyorum. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Asla geçiremem , hiç öyle bir günüm de olmadı zaten , en kötü ihtimalle sallama çay yapmışımdir 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Geçirebilirim fakat o gün çok yorgun hissederim kendimi, kahve için geçerli bu 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 5 ay Ben o kadar çay içen biri değilim, kahveyi normalde de tüketmen zaten 1 ay içme de içmem 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 5 ay En son ne zaman kahve içmeden günü kapattım hatırlamıyorum, çok zor.. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahvesiz hiç geçmez bende 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahvesiz asla 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Çay olmadan asla kahvesiz belki ama çaysız asla 0 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Geçiririm günlerce içmediğim zamanlar oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bugün mesela hiç ne çay içtim ne kahve. Diyet yaptığım için yeşil çay içiyorum.
Asla geçiremem , hiç öyle bir günüm de olmadı zaten , en kötü ihtimalle sallama çay yapmışımdir
Geçirebilirim fakat o gün çok yorgun hissederim kendimi, kahve için geçerli bu 🤦♀️
Ben o kadar çay içen biri değilim, kahveyi normalde de tüketmen zaten 1 ay içme de içmem
En son ne zaman kahve içmeden günü kapattım hatırlamıyorum, çok zor..
Kahvesiz hiç geçmez bende
çaysız geçer kahvesiz asla
Kahvesiz asla
Çay olmadan asla kahvesiz belki ama çaysız asla
Geçiririm günlerce içmediğim zamanlar oluyor
Olabilemez
hiç içmedm gayet iyim
Geçiririm de fay olunca çok daha güzel geçiyor
Geçiremem
geçiririm
İmkansız.
mğptezel degilim