Yeme & İçme Kahve perilerim geldi, sizin de geldi mi? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 511 Yapay Zekaya Sor Bugün kahve perileriniz saat kaçta geldi? ☕️Ara öğün 😐 Güncellemeler5 ay Güncelleniyor Kahve perilerim geldi, sizin de geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. afiyet olsun kola sigara içiyorum sadece 1 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 ay Hacı misk kokusunu bol bulunca... neyseSana da Kahve iç dedik diye... dedimizde pişman etmene de gerek yok dimi 1 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Ne demek istiyorsun? 😂 Yorumla statüko 5 ay Ağlayarak Güldüğüne göre konu gayet net anlaşılmış... aman asıl ben yemem içmem diyenden kork derler Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Ben içmem diye ne zaman dedim ya, ben her zaman severim kahveyi ve içerim, sadece safra kesesi ameliyatı olduğum yeni günlerde içmemeye çalışmıştım. Midemi ağrıtır diye. Yoksa içmem ve sevmem diye bir şey demedim Yorumla statüko 5 ay Ayyy... Bune yea taam taam Kahven naısl olsıun Sana okkalı bir kahve lazım sakinleş biraz Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay İçtim işte Sağol 😂 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Öğlen geldi içtim sanada afiyet olsun balımsuu 🤍🌸 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Sağol aşkımsu sana da afiyet olsun 🌸💕 Yorumla Günesinkadini 5 ay Teşekkür ederim kalbimsuu 🤍🌸 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🤗 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 5 ay O ara öğüne bakınca acıktım 😅Kahveye hayır demem. 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Niye ki, iştah açan bir yiyecek yok 😂 Yorumla johnyx 5 ay Adana kebap mesela, müthiş iştah açıcı 😊 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Evet belki ama bu diyet bisküvisi iştah açıcı değil 😬 Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Aslında her şeyimi halletmişken bir kahve neden olmasın, gidip yapayım🥳 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 5 ay Geldi geldiAlaman çikilatası ve kahve eşliğinde takılıyoruz😎 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay 1 haftadır hasta olduğum için kahveye ara verdim. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun içtik 1 0 Yorumla
DeaThSoULD Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Gene diyette misin eda 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Her zamanki gibi
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 5 ay İçmedim bugün yaparsan eşlik ederim :) 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Olur 😂☕️ Yorumla Asil-Bey 5 ay Teşekkür ederim 😊🌹 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Afiyet olsun 😄 Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Afiyetle iç balım. Ben salep içeceğim 🤭 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Teşekkürler canim sana da afiyet olsun 🥰🌸☕️ u Adeliina 5 ay 🫶
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Yaptım en sadesinden kahvem sağolsun. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Benim meyve yeme perilerim gelmişti yedim 😂 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 5 ay Bende yeni yaptım yanında kruvasan var 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Olsa içerdim şimdi 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 5 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Öğleden önce içtim şükür 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ferhatla aranız düzeldi mi seni çok özlemiş? 0 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Ferhat kim ya Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 5 ay Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Açım ben şu an 0 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 5 ay 6 fincan içtim 1 1 Yorumla Tutzikiyançek 5 ay 7. Ye başladım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. geldii 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Her zaman geliyor 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Birazdan gelir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Boş olduğum her zaman geliyor 😂
afiyet olsun kola sigara içiyorum sadece
Hacı misk kokusunu bol bulunca... neyse
Sana da Kahve iç dedik diye... dedimizde pişman etmene de gerek yok dimi
Ne demek istiyorsun? 😂
Ağlayarak Güldüğüne göre konu gayet net anlaşılmış... aman asıl ben yemem içmem diyenden kork derler
Ben içmem diye ne zaman dedim ya, ben her zaman severim kahveyi ve içerim, sadece safra kesesi ameliyatı olduğum yeni günlerde içmemeye çalışmıştım. Midemi ağrıtır diye. Yoksa içmem ve sevmem diye bir şey demedim
Ayyy... Bune yea taam taam Kahven naısl olsıun Sana okkalı bir kahve lazım sakinleş biraz
İçtim işte Sağol 😂
Öğlen geldi içtim sanada afiyet olsun balımsuu 🤍🌸
Sağol aşkımsu sana da afiyet olsun 🌸💕
Teşekkür ederim kalbimsuu 🤍🌸
🤗
O ara öğüne bakınca acıktım 😅
Kahveye hayır demem.
Niye ki, iştah açan bir yiyecek yok 😂
Adana kebap mesela, müthiş iştah açıcı 😊
Evet belki ama bu diyet bisküvisi iştah açıcı değil 😬
Aslında her şeyimi halletmişken bir kahve neden olmasın, gidip yapayım🥳
Geldi geldi
Alaman çikilatası ve kahve eşliğinde takılıyoruz😎
1 haftadır hasta olduğum için kahveye ara verdim.
Afiyet olsun içtik
Gene diyette misin eda
Her zamanki gibi
İçmedim bugün yaparsan eşlik ederim :)
Olur 😂☕️
Teşekkür ederim 😊🌹
Afiyet olsun 😄
Afiyetle iç balım. Ben salep içeceğim 🤭
Teşekkürler canim sana da afiyet olsun 🥰🌸☕️
🫶
Yaptım en sadesinden kahvem sağolsun.
Benim meyve yeme perilerim gelmişti yedim 😂
İçtim az önce. Her gün içerim.
O sırada kahveyi hiç sevmeyen ben
Şimdi içiyorum
Bende yeni yaptım yanında kruvasan var
Ben perileri kovaladım
Öyle perilerim yoh
Sabah uyanınca içiyom ben
İçmedim içerim birazdan
Afiyet olsun, çay içiyorum.
Olsa içerdim şimdi
Öğleden önce içtim şükür
Ferhatla aranız düzeldi mi seni çok özlemiş?
Ferhat kim ya
Açım ben şu an
6 fincan içtim
7. Ye başladım
geldii
Her zaman geliyor
Kim onlar kaç kişiler
Geldi çok oldu geldi de yapmaya üşendim ben bugün
Henüz gelmedi 😅
Birazdan gelir
Gelmedi.
Geldi.