Yeme & İçme Evde kahve makinesi en çok kimin favorisi oldu, siz mi başka biri mi 🥰? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bizim evde benim oldu sanırım, dostumu bulmuş gibi seviniyorum makineyi gördükçe 🥰 Evde kahve makinesi en çok kimin favorisi oldu, siz mi başka biri mi 🥰? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evrede disaridada içeriz afiyetler olsun. Nice saglıklı mutlu yillara tüm sevdiklerinle 🎊🎁🥳🎈🎉🎈🎉🎉 1 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 6 ay bennnnn neredeyse her sabah bi türk kahvesi içip çıkıyorum evden 1 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 6 ay Sevgililerimin favorisi oldu. Her gün geliyorlar. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 6 ay Ler takısı mı o Yorumla Callous_Man 6 ay Yapım eki değil, çoğul eki:) Yorumla Bahtıgüzel00 6 ay Ben sayısına değindim lafı değiştirme 😬 Yorumla Callous_Man 6 ay Aynı anda değil tabi. Senelik lar ler eki:) Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Evde kahve Makinesi olarak kulpu kırık cezve var olur mu 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Benden başkası içmiyor 1 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay En çok ben kahve içtiğim için benim favorim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. kimsenin favorisi olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evrede disaridada içeriz afiyetler olsun. Nice saglıklı mutlu yillara tüm sevdiklerinle 🎊🎁🥳🎈🎉🎈🎉🎉
bennnnn neredeyse her sabah bi türk kahvesi içip çıkıyorum evden
Sevgililerimin favorisi oldu. Her gün geliyorlar.
Ler takısı mı o
Yapım eki değil, çoğul eki:)
Ben sayısına değindim lafı değiştirme 😬
Aynı anda değil tabi. Senelik lar ler eki:)
Evde kahve Makinesi olarak kulpu kırık cezve var olur mu
Benden başkası içmiyor
En çok ben kahve içtiğim için benim favorim
kimsenin favorisi olmadı
Başka biri çünkü ben içmiyorumn
Galiba abimin oldu sürekli kullanır
Annemin
Benn