Yeme & İçme İlk kez kahve içtiğinde kaç yaşındaydın, tadı sana nasıl gelmişti ☕❤️? TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor #TubaSueda🍎🐺 #Wolfism🍎🐺#İlk kahve içtiğin zamanı hatırlıyor musun?🍎🐺#TubaSueda🍎🐺 #Wolfism🍎🐺 Güncellemeler5 ay 🍎🐺 İlk kez kahve içtiğinde kaç yaşındaydın, tadı sana nasıl gelmişti ☕❤️? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Sanırım 6 veya 7 yaşındaydım tadı çok acı gelmişti yanında burçak bisküvi vardı 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% 5 ay İlk içtiğim kahve mükemmeldi. Çocuk yaşta ilk kez bir içeceğe hayran olmuştum. O kahveyi bir daha bulamadım. Acaba neyi beğenmiştim 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 5 ay Hatırlamıyorum ama hatırlasam çok boş bir hayatımın olduğunu, takıntılı bir insan olduğumu veya ilginç bir yeteneğe sahip olduğumu düşünürdüm. 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 5 ay Küçüktüm ama ne zamandı pek hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
gotikkızlar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 5 ay Kaç yaşımda olduğumu hatırlamıyorum ama tadı enfesss 1 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay 18 yaşındaydım sanırım o zaman da sade içmiştim 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. 4 yaşındaymışım güzelmişki hala içiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım 6 veya 7 yaşındaydım tadı çok acı gelmişti yanında burçak bisküvi vardı
İlk içtiğim kahve mükemmeldi. Çocuk yaşta ilk kez bir içeceğe hayran olmuştum. O kahveyi bir daha bulamadım. Acaba neyi beğenmiştim
Hatırlamıyorum ama hatırlasam çok boş bir hayatımın olduğunu, takıntılı bir insan olduğumu veya ilginç bir yeteneğe sahip olduğumu düşünürdüm.
Küçüktüm ama ne zamandı pek hatırlamıyorum.
Kaç yaşımda olduğumu hatırlamıyorum ama tadı enfesss
18 yaşındaydım sanırım o zaman da sade içmiştim
4 yaşındaymışım güzelmişki hala içiyorum
Tadı güzel gelmişti
hatirlamiyorum ki