Yeme & İçme Kahve sunumunda yılbaşı konsepti nasıl yapılır, siz hiç denediniz mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hiç kahve keyfinize yeni yıl konseptini yansıttınız mı? Kahve sunumunda yılbaşı konsepti nasıl yapılır, siz hiç denediniz mi? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. denemedim. 1 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Yılbaşı umursadığım bir konsept değil sade kahve yeterli ve kâfi. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Hayır denemedim ama nette güzel fikirler vardır 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Çok güzel ellerine sağlık afiyetler olsun 1 0 Yorumla
Eylüülll4rdem2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Çok şık görünüyor arka plan..🌸🙏 1 1 Yorumla Eylüülll4rdem2 5 ay Ve de hoş🤌🤍 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. denemedim hic 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
denemedim.
Yılbaşı umursadığım bir konsept değil sade kahve yeterli ve kâfi.
Denedim hep 😄
Hayır denemedim ama nette güzel fikirler vardır
Çok güzel ellerine sağlık afiyetler olsun
Çok şık görünüyor arka plan..🌸🙏
Ve de hoş🤌🤍
Öyle bir çabam yok
denemedim hic
Denemem
Kahve kahvedir günü olur mu
canım istediği zaman yaparım
İğde ağacı iyidir
Resimdeki gibi