Yeme & İçme Günaydın, güne kahveyle başlandı mı? Perperuçkalar Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güne karla başladık siz nasıl başladınız güzel geçsin gün haftanın son gününde Günaydın, güne kahveyle başlandı mı? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçtim şimdi yine içesim geldi bak 0 2 Yorumla Perperuçkalar 5 ay Yapmak gerek o zaman Yorumla m MarllboroRed 5 ay Yaptım afiyetle Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sigarayla başladım 0 0 Yorumla
-WildDaisy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Çay ile 0 1 Yorumla hardmann06 5 ay @-WildDaisy afiyet olsuj Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay Evet başladım ama senin ki az kopuku olmuş icmisler 😅 0 2 Yorumla Perperuçkalar 5 ay Bu sefer olmadı ya Yorumla çok_yaramazınız 5 ay Hadi ya kahve makinasından olsa gerek Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Günaydın yağmurlu ve kasvetli bir hava var kahveyi şimdi içicem afiyet olsun 0 1 Yorumla Perperuçkalar 5 ay Size de afiyet olsun 🌸 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Günaydın bizde yağmur var , kahveyi içtim şimdi yoldayım 0 0 Yorumla
ofyaayeter Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 5 ay Çayla kahveyi normal hale getirdim artık. Günde 1 ya da bazen hiç. 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 5 ay Günaydın Güne başlamadım daha yatıyorum hala… 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 5 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Günaydın çay ile başladım kahve ile devam ediyorum şu an 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İçeceğim birazdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İçtim şimdi yine içesim geldi bak
Yapmak gerek o zaman
Yaptım afiyetle
Sigarayla başladım
@-WildDaisy afiyet olsuj
Evet başladım ama senin ki az kopuku olmuş icmisler 😅
Bu sefer olmadı ya
Hadi ya kahve makinasından olsa gerek
Günaydın yağmurlu ve kasvetli bir hava var kahveyi şimdi içicem afiyet olsun
Size de afiyet olsun 🌸
Günaydın bizde yağmur var , kahveyi içtim şimdi yoldayım
Çayla kahveyi normal hale getirdim artık. Günde 1 ya da bazen hiç.
Günaydın
Güne başlamadım daha yatıyorum hala…
Günaydın çay ile başladım kahve ile devam ediyorum şu an
Kahveler içildi
Günaydın afiyet olsun
Yok hayır yarın başlayacağım
Günaydın henüz değil
Kahvem sağolsun.
İçeceğim birazdan
başlanmadı
Evet mutlaka