Yeme & İçme İlk cevaplayan kahveyi, son cevaplayan tatlıyı yapar. 14,21. yorum EİG olur. Var mısınız yoruma? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Seçim sizin 🤭💗✨ Güncellemeler5 ay Sıralamaya giremeyen varsa da soruya beğeni atsın 😂 İlk cevaplayan kahveyi, son cevaplayan tatlıyı yapar. 14,21. yorum EİG olur. Var mısınız yoruma? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur varım evet 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. O zaman ben elim boş mu geleceğim aşkolsun 😄 1 1 Yorumla Soran 5 ay Gelmem güzel beğeni hediyesi oldu 🤭💕 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay İlk cevaplayan yapay zeka, son cevaplayan kişi ben oldum galiba 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Sondan geleni kaynanası seviyor olmalı en sondan geleyim 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 5 ay Ortadan gelen ne kazanıyor 0 3 Yorumla Soran 5 ay Beğeni kazanıyor ahajaj Yorumla ahhbukizlar 5 ay 🌯 al şunu sus. Ben gittim Yorumla Soran 5 ay Yenir 😋 bb Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay İlk yorumu yapay zeka yapıyor zaten jsjf 0 4 Yorumla Soran 5 ay O bile yapmamış 😂 Yorumla u ChocoOrb 5 ay Ama gelmemiş hayret 🤷♀️ Yorumla u ChocoOrb 5 ay Evet gelmemiş jdjhfff Yorumla Soran 5 ay Yapay zeka bile kahveye uğrasmiyor ahaha Yorumla
Poltplt Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Ben cevapladım sanrım ilk 0 1 Yorumla Soran 5 ay Kahvemi yap 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olur varım evet
O zaman ben elim boş mu geleceğim aşkolsun 😄
Gelmem güzel beğeni hediyesi oldu 🤭💕
İlk cevaplayan yapay zeka, son cevaplayan kişi ben oldum galiba 🤦🏻♀️
Sondan geleni kaynanası seviyor olmalı en sondan geleyim
Ortadan gelen ne kazanıyor
Beğeni kazanıyor ahajaj
🌯 al şunu sus. Ben gittim
Yenir 😋 bb