Yeme & İçme Asla vazgeçemem dediğiniz o içecek nedir? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Benim için türk kahvesi ☕️ vazgeçilmez sanırım gerisi teferruat😂😊🙃 Asla vazgeçemem dediğiniz o içecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sigara ve kola 0 0 Yorumla
LavinyalaL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Ben ayrandan asşa vazgeçmem her yemekte ararım ve yakıiır her yemeğe uyum sağlar. 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 5 ay Milli içeceğimiz AYRAN...Ayran Sağlıktır. Nokta. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade kahve 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 5 ay Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Kahve portakal suyu bunlardan vazgeçemem mecburum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sigara ve kola
Ben ayrandan asşa vazgeçmem her yemekte ararım ve yakıiır her yemeğe uyum sağlar.
Milli içeceğimiz AYRAN...
Ayran Sağlıktır. Nokta.
Sade kahve
Kahve. Filtre kahve ama
Çay,, her mevsimde, her durumda
Kahve portakal suyu bunlardan vazgeçemem mecburum
Çay ☕
Kahve tabikii 😅
Şarap
Kahvee
Çay tabii
Çay.