Yeme & İçme Bugünün kahvesini kime yapayım? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 415 Yapay Zekaya Sor Kim kahve ister?#KahveSoruları ☕️🍓 Güncellemeler5 ay Güncellll Bugünün kahvesini kime yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bana yap derdim ama seni yormam 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🥰 u Barış_LonelyForever 5 ay 🥰🌸
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 5 ay Az önce içtim teşekkür ederim 🥰 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Afiyet olsun 🌸 Yorumla hayalmee 5 ay Teşekkür ederim size de Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Biraz önce içtim. Edameda abla cumaya gittin mi sen bugün 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay He gittim sana da dua ettim Yorumla TꪊƝișș 5 ay Allah razı olsun sen çok iyi bi insansın Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😸 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Yanına fındıklı Alman çikolatası da istesem çok mu olur? 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Elimizde o yok, bitter çikolatası var olur mu Yorumla Biçay 5 ay Bitter de severim. Benim evde bi paket Alman çikolatası vardı. Onu da hediye getireyim madem. Sonra yersin.👍 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Olur teşekkür ederim afiyet olsun 😀 Yorumla
EskişehirBeyefensi26 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 5 ay kahve niyet meselesidegeri bilen istersessizligine yakisan birizorlamayan bag kuranbir fincan yeter gerisi cesaretbugun kendine yapman da guclu bir secimdir❤️😊 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çiçeklere yap yani bana 2 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🌸☕️🍓 Yorumla
Robin8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Bana yapacaksın kime yapacaksın başka.. tükürme içine sakın. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Ablam ellerine sağlık ama ben kendim yaparım sana afiyet olsun 1 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Eline sağlık gel bende yemek yaptım yemek yiyelim 😊 1 0 Yorumla
kutsal-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Ben ben ben ben ben ben. 2 espresso 1 türk kahvesi içtim ama 5 litre kahveye de hayır demem 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 5 ay Güzel görünüyor ama akşam saatlerinde kahve tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 5 ay Bitti mi Kahve? 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Evet Yorumla SymrnaCityStyle 5 ay Off. Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 5 ay Ohoo sicak saati gectiki😅 1 8 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Bunun saati olmaz Yorumla Kırmızı8 5 ay Aaa delimisin ya ya 23:00 gibi ya 09:00 gibi🤫 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Benim için yok saati 😂 sadece gece içmeyi tercih etmem Yorumla Kırmızı8 5 ay 😅😅sana serbest Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay ☕️🍓 Yorumla Kırmızı8 5 ay Afiyet olsun tatli chef🥰🥰 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Sağol 😀 Yorumla Kırmızı8 5 ay Chef afiyet😅 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Ben kafein türü seyler içemem maalesef üzgünüm benim hakkımı size veriyorum. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 5 ay Bana yap Hiç içmedim☹️ 1 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Yapıyorum hemen ☕️ Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Aa ben bunu görmemişim Tesekkür ederim @ŞeffaflığınRitmi ☺️🙋🏻♂️✨ Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Afiyet olsun ama soğudu be 😂🤣 Yorumla KaptanMagaralı 5 ay Vallaha soğumıştur haklısınNeyse bir daha ki gelişime o zaman☺️🙋🏻♂️ Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😂 Yorumla
DeliKızınBiri Takip Et Xper 3 Yaş: 26 5 ay Benim için kahve yapılmasına bayılırım direkt kalbimin orta yerine oturturum ahahah 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Bana yap doktorum yasakladı ama çok depresyondayım 2 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Kahve depresyonu tetikler Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yemeğin üstüne alırım şekersiz olsun :d 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. bana yapabilirsin ☕️🍓 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade olsun 1 0 Yorumla
Rosenvanilla Takip Et Xper 4 Yaş: 25 5 ay Yine bir fincana aşık olduk 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🥰 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Banada var mıı? 🙏😊 1 4 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Var tabi 😊🍓🤎 Yorumla sarıdilber 5 ay Cansın sen ellerin dert görmesin içmiş kadar oldum eline sağlık ❣️😊🤗 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🥰🤗☕️ Yorumla sarıdilber 5 ay ❣️🥰😘 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Kendime yaptım 😄 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Kimi istersen.. 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Kendine yap 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Bana yap derdim ama seni yormam
🥰
🥰🌸
Az önce içtim teşekkür ederim 🥰
Afiyet olsun 🌸
Teşekkür ederim size de
Biraz önce içtim. Edameda abla cumaya gittin mi sen bugün
He gittim sana da dua ettim
Allah razı olsun sen çok iyi bi insansın
😸
Yanına fındıklı Alman çikolatası da istesem çok mu olur?
Elimizde o yok, bitter çikolatası var olur mu
Bitter de severim. Benim evde bi paket Alman çikolatası vardı. Onu da hediye getireyim madem. Sonra yersin.👍
Olur teşekkür ederim afiyet olsun 😀
kahve niyet meselesi
degeri bilen ister
sessizligine yakisan biri
zorlamayan bag kuran
bir fincan yeter gerisi cesaret
bugun kendine yapman da guclu bir secimdir❤️😊
Çiçeklere yap yani bana
🌸☕️🍓
Bana yapacaksın kime yapacaksın başka.. tükürme içine sakın.
Ablam ellerine sağlık ama ben kendim yaparım sana afiyet olsun
Eline sağlık gel bende yemek yaptım yemek yiyelim 😊
Ben ben ben ben ben ben. 2 espresso 1 türk kahvesi içtim ama 5 litre kahveye de hayır demem
Güzel görünüyor ama akşam saatlerinde kahve tercih etmiyorum
Bitti mi Kahve?
Evet
Off.
Ohoo sicak saati gectiki😅
Bunun saati olmaz
Aaa delimisin ya ya 23:00 gibi ya 09:00 gibi🤫
Benim için yok saati 😂 sadece gece içmeyi tercih etmem
😅😅sana serbest
☕️🍓
Afiyet olsun tatli chef🥰🥰
Sağol 😀
Chef afiyet😅
Ben kafein türü seyler içemem maalesef üzgünüm benim hakkımı size veriyorum.
Bana yap Hiç içmedim☹️
Yapıyorum hemen ☕️
Aa ben bunu görmemişim Tesekkür ederim @ŞeffaflığınRitmi ☺️🙋🏻♂️✨
Afiyet olsun ama soğudu be 😂🤣
Vallaha soğumıştur haklısın
Neyse bir daha ki gelişime o zaman☺️🙋🏻♂️
😂
Benim için kahve yapılmasına bayılırım direkt kalbimin orta yerine oturturum ahahah
Bana yap doktorum yasakladı ama çok depresyondayım
Kahve depresyonu tetikler
Bana yapabilirsin
Soru mu bu bana tabii
Yemeğin üstüne alırım şekersiz olsun :d
Yüreği yanan bana yap
bana yapabilirsin ☕️🍓
Valla sade olanına hayır demem :))
Bana yap ben de tatlı getiririm
yanına bitter çikolata isterim
Ben isterim, şekerli olsun 😉
Kime istersen ona yap:)))