Yeme & İçme Size çay mı ısmarlardım kahve mi söyleyeyim mi? Fırtına_Avcısı Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Kahvenin 40 yıl hatrı var sevgili üyeler😂 Güncellemeler6 ay İyi akşamlar Size çay mı ısmarlardım kahve mi söyleyeyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Çay..
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 6 ay Erkeklere Çay,Kızlara Kahve... Kahvenin ortasında Kalp var :)))) 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Bütün sırrı bozdun ya😂 Yorumla Musti423 5 ay Valla cevapları bile görmeden yazmıştım :) Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Lütfen. 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Teşekkürler. Benden de kurabiye. Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Ablanın zevkini bilirsin sen 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 5 ay Çay diyorum ablamm
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olurr 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 6 ay Bil bakalım ne ısmarlarsın 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ☕🥐 Kahve ısmarlarım bencee :D Yorumla melankolikMelaike 6 ay Teşekürler broya bi şey ısmarlama 🤣 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 😂Sen mi ısmarlıyorsun yoksa Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Ne ısmarlardın? 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla Biçay 6 ay Eyyvallah Yorumla
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 6 ay Olur 🙏 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla m ByBrawo 6 ay Eyvallah 🙏 Yorumla
BülbülKapanı Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Söyleyebilirsin. 1 8 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay °☆𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎★ ☕️✨️ Yorumla BülbülKapanı 6 ay Çay daha çok seviyorum ama olsun, teşekkür ederim 🙃 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederim bu kahve çaylı aslında 😂 Yorumla BülbülKapanı 6 ay O nasıl oluyor 😅 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Oluyor bir şekilde işte bizde deriniz😂 Yorumla BülbülKapanı 6 ay İlginçmiş 😅 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Normal kalan ne var ki artık 😂 Yorumla BülbülKapanı 6 ay Doğru orası öyle 😅 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 6 ay Cabuk soyle 2 7 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🍪˗ˏˋ☕ˎˊ˗ Kahvee ! Yorumla MonswerAselll 6 ay 😤 teşekkür ederim Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederim neye sinirlendiniz hanımefendi kahve eşliğinde anlatıp sinirinizi yatıştırınız😂 Yorumla MonswerAselll 6 ay Çay ısmarlamadın diye şey ettim sorun değil :)) Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 İstediğiniz çay olsun hanımefendi kolay çözümü var Yorumla MonswerAselll 6 ay Çok naziksiniz beyefendi😅🙏🏻 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Teşekkür ederim hanımefendi sizde öyle :D Yorumla
aynadakibenn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay söylee 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 5 ay Kahveee Yorumla aynadakibenn 5 ay lets gooo Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Tabii 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🍪☕Kahvee.. Yorumla MsBetty 6 ay Teşekkürlerr Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Ricalaar.. Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Olur söyle. 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ˗ˏˋ☕ˎˊ˗🍪 Kahve.. Yorumla TS_QueenWolfWoman 6 ay Elbette, teşekkürler Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederiim.. Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 6 ay Söyle 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ☕🍫 Kahvee Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Teşekkür ederim Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederim Yorumla
M3rovha3lss Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Sole 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kahvee.. Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 6 ay Söyle daa 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🍩☕ Kahvee Yorumla
AlpÇağrıBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Söyle 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla AlpÇağrıBey 6 ay Kahveciyim aslında :) Yorumla
Kraliceleylxx Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Söyle 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ☕🍪Kahvee Yorumla
Defneeeewww Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Söyle bakalım 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ˗ˏˋ☕ˎˊ˗🍪 Kahve.. Yorumla Defneeeewww 6 ay Teşekkürler 🥳 Yorumla
noctilucentclouds Takip Et Yoda Yaş: 117 , eic 100% 6 ay Söyle 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ☕🍪Kahvee.. Yorumla
Lekarnetin Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Oluur 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ˗ˏˋ☕ˎˊ˗ Kahvee Yorumla
sisudd Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Söyle 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ☕🥐 Kahvee Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Söyle tabi 1 9 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ☕🍫 Kahvee.. Yorumla Selinawoman 6 ay Buz gibi olu kahveeee Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Soğuk kahvedir belki 😂 Yorumla Selinawoman 6 ay Bu soğuk havada hasta edecen he bizi 😂 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay eksiyle eksiyi çarpınca artı oluyor soğuk hava soğuk kahve pozitif 😂 Yorumla Selinawoman 6 ay İyi hadi bağğllıımm ahahaha Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 😂 benim bu zekam nolucak böyle ya Yorumla Selinawoman 6 ay Ahahah bilemiyiciğim 😅 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Bende bilemiyorum 😂 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 6 ay Olur söyle 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla Paranoyak-Maan 6 ay Eyvallah Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Söyle bakalım. 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay ˗ˏˋ☕ˎˊ˗🍪🍰 Kahvee Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Hadi söyle 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla
merve1824 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 6 ay Kola yok mu 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kola olsun hadi senin için 😂Diyet mi normal mi Yorumla merve1824 6 ay Mersi pepsi kafi Yorumla
Mertcanx3443 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 6 ay ikisi de olur 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 🫖 Çay.. Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Olur 0 7 Yorumla Hjgffcc 6 ay ? Yorumla Hjgffcc 6 ay Knk alzehemir hastalığın mi var 🙄 Yorumla intikam_vakti 6 ay Niye 😂 Yorumla Hjgffcc 6 ay Sence?🙄 Yorumla intikam_vakti 6 ay Cevap verse sanki umrumda olacak 🤣 🤣 xper lazım sus 😂 Yorumla Hjgffcc 6 ay Xperini başka yerde alsana knk ne işin var buradaaaa sövmüştü bide hsjzjsj başka soru mu yokk🙄🙄 Yorumla intikam_vakti 6 ay Silsin ulan çokta umrumda 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Söyle
Çay..
Erkeklere Çay,
Kızlara Kahve... Kahvenin ortasında Kalp var :))))
Bütün sırrı bozdun ya😂
Valla cevapları bile görmeden yazmıştım :)
🫖 Çay..
Teşekkürler. Benden de kurabiye.
Ablanın zevkini bilirsin sen
Çay diyorum ablamm
Olurr
🫖 Çay..
Bil bakalım ne ısmarlarsın
☕🥐 Kahve ısmarlarım bencee :D
Teşekürler broya bi şey ısmarlama 🤣
😂Sen mi ısmarlıyorsun yoksa
Ne ısmarlardın?
🫖 Çay..
Eyyvallah
Olur 🙏
🫖 Çay..
Eyvallah 🙏
Söyleyebilirsin.
°☆𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎★ ☕️✨️
Çay daha çok seviyorum ama olsun, teşekkür ederim 🙃
Rica ederim bu kahve çaylı aslında 😂
O nasıl oluyor 😅
Oluyor bir şekilde işte bizde deriniz😂
İlginçmiş 😅
Normal kalan ne var ki artık 😂
Doğru orası öyle 😅
Cabuk soyle
🍪˗ˏˋ☕ˎˊ˗ Kahvee !
😤 teşekkür ederim
Rica ederim neye sinirlendiniz hanımefendi kahve eşliğinde anlatıp sinirinizi yatıştırınız😂
Çay ısmarlamadın diye şey ettim sorun değil :))
🫖 İstediğiniz çay olsun hanımefendi kolay çözümü var
Çok naziksiniz beyefendi😅🙏🏻
Teşekkür ederim hanımefendi sizde öyle :D
söylee
Kahveee
lets gooo
Tabii
🍪☕Kahvee..
Teşekkürlerr
Ricalaar..
Olur söyle.
˗ˏˋ☕ˎˊ˗🍪 Kahve..
Elbette, teşekkürler
Rica ederiim..
Söyle
☕🍫 Kahvee
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sole
Kahvee..
Söyle daa
🍩☕ Kahvee
Söyle
🫖 Çay..
Kahveciyim aslında :)
Söyle
☕🍪Kahvee
Söyle bakalım
˗ˏˋ☕ˎˊ˗🍪 Kahve..
Teşekkürler 🥳
Söyle
☕🍪Kahvee..
Oluur
˗ˏˋ☕ˎˊ˗ Kahvee
Söyle
☕🥐 Kahvee
Söyle tabi
☕🍫 Kahvee..
Buz gibi olu kahveeee
Soğuk kahvedir belki 😂
Bu soğuk havada hasta edecen he bizi 😂
eksiyle eksiyi çarpınca artı oluyor soğuk hava soğuk kahve pozitif 😂
İyi hadi bağğllıımm ahahaha
😂 benim bu zekam nolucak böyle ya
Ahahah bilemiyiciğim 😅
Bende bilemiyorum 😂
Olur söyle
🫖 Çay..
Eyvallah
Söyle bakalım.
˗ˏˋ☕ˎˊ˗🍪🍰 Kahvee
Hadi söyle
🫖 Çay..
Evet söyle
Çay..
Kola yok mu
Kola olsun hadi senin için 😂Diyet mi normal mi
Mersi pepsi kafi
ikisi de olur
🫖 Çay..
Olur
?
Knk alzehemir hastalığın mi var 🙄
Niye 😂
Sence?🙄
Cevap verse sanki umrumda olacak 🤣 🤣 xper lazım sus 😂
Xperini başka yerde alsana knk ne işin var buradaaaa sövmüştü bide hsjzjsj başka soru mu yokk🙄🙄
Silsin ulan çokta umrumda 😂