Yeme & İçme Bu kadar sert kahve içmem normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kahve çok severim ama böyle latte mocha falan bana göre degıl sert ve acı kahveler seviyorum bunun dısında sade Türk kahvesı sizde böyle mi içiyorsunuz yoksa bu kahvelerın tadı bana mı güzel gelıyro? Bu kadar sert kahve içmem normal mi? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 7 ay Uzun zamandır şekersiz kahveler içiyorum filtre gibi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 7 ay Cinsel hayatının boktan olduğuna eminim sert kahve içen kadınların ortak sorunu 0 0 Yorumla
Lilakolpi Takip Et Xper 5 Yaş: 46 7 ay Genelde kocaman bir termosuma yapıp içiyorum ama çok sert olmuyor 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olması gereken o 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Türk kahvesi ve filtre kahve dışında içmem 0 0 Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% 7 ay Bi süre sonra taşikardi yapabilir ama dikkat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzun zamandır şekersiz kahveler içiyorum filtre gibi
Cinsel hayatının boktan olduğuna eminim sert kahve içen kadınların ortak sorunu
Genelde kocaman bir termosuma yapıp içiyorum ama çok sert olmuyor
Olması gereken o
Türk kahvesi ve filtre kahve dışında içmem
Bi süre sonra taşikardi yapabilir ama dikkat
kahveyi sert insanı soft
Yanına bitter çikületa
sevilir