Yeme & İçme Türk kahvesi gününde kahve içtiniz mi? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 712 Yapay Zekaya Sor Bugün Türk kahvesi günüymüş. Kahvenizi içtiniz mi?☕️🎀🌸🩷🖤 Güncellemeler6 ay Güncellemeler Türk kahvesi gününde kahve içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk kahvesi henüz içmedim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır kahve içmedim 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 6 ay Az önce içtim ve @emre00 ile de akşam içeriz. 1 0 Yorumla
mildlyoffline Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 6 ay İçmem mi hergün bir doz alıyorum bugün kaçıramazdım 0 0 Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Gün fark etmez min 2 bardak içiyorum her gün. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Yok henüz içmedim. Ancak hazır Kahve içerim akşam sekizden sonra. 0 0 Yorumla
Aselbomb Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay illa ki kahve içmek için kahve günü olması gerekmiyor her gün içerim türk kahvesi 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Valla türk kahvesi içmiyorum ama bitter mocha içiyorum 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% 6 ay Hergün 3 tane içiyorum , denk gelmiştir mutlaka 0 0 Yorumla
SessizOtorite Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Normal günlerde de kahve içmiyorum ki 0 0 Yorumla
TheVoidHunter Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay İçtim ama türk kahvesi günü olduğunu bilmiyordum 0 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Filtre içtim Türk kahvesini akşam içerim 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Tabii ki de içtim hiç kaçar mı 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 6 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. @Hayatİstanbul77 ile içerim 1 4 Yorumla u Hayatİstanbul77 6 ay İçelim güzelleşelim yanında baylies içelim ama 😋 Yorumla u Hayatİstanbul77 6 ay Baileys** Yorumla emre00 6 ay O ney di gızzz :D Yorumla u Hayatİstanbul77 6 ay Bunuda ögretecem içireceğim sana 😀 likör ama efsane 😋 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Hayır henüz içmedim 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. İçtim evet 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. içmedim 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. İçmedim.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Türk kahvesi henüz içmedim
Hayır kahve içmedim
Tam şu an yaptım kahvem elimde 🤣🤣
Az önce içtim ve @emre00 ile de akşam içeriz.
İçmem mi hergün bir doz alıyorum bugün kaçıramazdım
Gün fark etmez min 2 bardak içiyorum her gün.
Yok henüz içmedim. Ancak hazır Kahve içerim akşam sekizden sonra.
illa ki kahve içmek için kahve günü olması gerekmiyor her gün içerim türk kahvesi
Valla türk kahvesi içmiyorum ama bitter mocha içiyorum
Kahvesiz olur mu hiçç
Hergün 3 tane içiyorum , denk gelmiştir mutlaka
Hayır, içmedim. Mideme dokunuyor 😅
İçtim zaten Hergün içiyorum
Valla icemedim ya hergun icerdim oysaki
Normal günlerde de kahve içmiyorum ki
Kahveyle pek aramız yoktur
İçtim ama türk kahvesi günü olduğunu bilmiyordum
Bana her gün Türk kahvesi günü🤣
Birazdan kutlamak için içeceğim :D
Çok nadir içerim