Yeme & İçme Sabah sabah çay mı içelim yoksa kahve mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor siz kahvenizi nasıl alırsınız ya da çayınızı Güncellemeler6 ay Çay la başlayan kalmadı mı :) Güncellemeler6 ay Vay beee Sabah sabah çay mı içelim yoksa kahve mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Dün 3 fincan kahve içtim 4 saatlik uyku ile duruyordum bütün gun 1 4 Yorumla Soran 6 ay Ovvv yüklenme kendine bu kadar Yorumla Yamaal 6 ay Boş ver kimin umrunda Yorumla Soran 6 ay Olan biri vardır Yorumla Yamaal 6 ay Yok Yorumla
mercan__00 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 6 ay ben varım çayla başlayan 1 3 Yorumla Soran 6 ay Sen geç mi kaldın ;) mercan__00 6 ay Soruyu şimdi gördüm diyelim. 😊 Soran 6 ay Olsun istersen selam ver
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve iyi gider 1 0 Yorumla
anlamsızbiryaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Bi kahve ☕️ 1 5 Yorumla Soran 6 ay Nasıl olmalı türk kahvesi mi Yorumla anlamsızbiryaşam 6 ay Aaaa yok yük kahvesi sevmiyorum sütlü bişeyler olsun 😂🙃 Yorumla Soran 6 ay Sütlü olur :) Yorumla anlamsızbiryaşam 6 ay Ewet teşekkürler 🤩 Yorumla Soran 6 ay Nerde yasıyorsun ki Yorumla
Depresifpollyannaa Takip Et Xper 4 Yaş: 36 6 ay Kahve 2 1 Yorumla Soran 6 ay Kahveniz neli olsun Yorumla
Bengisucbc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 6 ay kahve 0 2 Yorumla Soran 6 ay Kahveniz nasıl olsun hanımefendi :) Yorumla Soran 6 ay Enteresan bir şekilde beni engellemişsin :) Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. çay icelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dün 3 fincan kahve içtim 4 saatlik uyku ile duruyordum bütün gun
Ovvv yüklenme kendine bu kadar
Boş ver kimin umrunda
Olan biri vardır
Yok
ben varım çayla başlayan
Sen geç mi kaldın ;)
Soruyu şimdi gördüm diyelim. 😊
Olsun istersen selam ver
Kahve iyi gider
Bi kahve ☕️
Nasıl olmalı türk kahvesi mi
Aaaa yok yük kahvesi sevmiyorum sütlü bişeyler olsun 😂🙃
Sütlü olur :)
Ewet teşekkürler 🤩
Nerde yasıyorsun ki
şekerli alırım
Çay tercih ettim
Kahve
Kahveniz neli olsun
kahve
Kahveniz nasıl olsun hanımefendi :)
Enteresan bir şekilde beni engellemişsin :)
Kahve olabilir
Kahve akar reis
çay icelim
Sabah olmadı