Yeme & İçme Bu saatlerde kahve içilir mi? doğunun-prensesi Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Sağolun arkadaşlar vazgeçtim içmiyorum. Bu saatlerde kahve içilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 7 ay He iç iç sonra da sabaha kadar wampir gibi gez 🤣🤣 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Sağlık açısından uygunsa her saatte içilebilir kahve. 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Bir 50'lik rakı bitti haliyle arkasından kahve içmek lazım ayılmak için 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay hoş geldin reflü partisi yapmak isteniyorsa elbette, içilir ☺ 0 0 Yorumla
DygslKız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% 7 ay Seviyorsan iç tabi ama ben olsam içmem uyku bırakmaz 0 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 7 ay Ben yoğun çalıştım da dinlenmek için içer yarım saat sonra da yatarım. 0 0 Yorumla
ayışıltısında Takip Et Xper 2 Yaş: 20 7 ay Evet içilir tabi uyku konusunda sorun yaşamak istemezsen önermem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. içilir 🌸☕️ 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Evet içilir afiyetle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
He iç iç sonra da sabaha kadar wampir gibi gez 🤣🤣
Sağlık açısından uygunsa her saatte içilebilir kahve.
Bir 50'lik rakı bitti haliyle arkasından kahve içmek lazım ayılmak için
hoş geldin reflü partisi yapmak isteniyorsa elbette, içilir ☺
Seviyorsan iç tabi ama ben olsam içmem uyku bırakmaz
Ben yoğun çalıştım da dinlenmek için içer yarım saat sonra da yatarım.
Evet içilir tabi uyku konusunda sorun yaşamak istemezsen önermem
kahve içmenin saati olmaz
Evet asıl bu saatlerde kahve içilir...
ben hiç bi saate içmem ki kuzen 🙃
Kahvenin saati olmaz, her zaman içilebilir..
Uykunu etkilemiyorsa içilir tabi
Yani içilir
Saati olmaz bence
Her saat içilir
Az önce içtim
Olmaz
içilir 🌸☕️
Bi de cuğara yakcann
Evet içilir afiyetle
Kahvenin saati olmaz...
İçilirrr
Uyku gider