Yeme & İçme Akşam yemeği üzerine kahve olmazsa olmaz mıdır? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Akşam yemeği üzerine kahve olmazsa olmaz mıdır sizin için? Akşam yemeği üzerine kahve olmazsa olmaz mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Kahve akşam yemeği sonrasına çok yakışır. Olmazsa olmazdır, elzemdir, illakidir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Kesinlikle öyle benim için de hep olması gereken Yorumla
stsjjbgyıkmg Takip Et Xper 6 Yaş: 20 7 ay Eskiden türk kahvesi severdim ama artık pek hoşuma gitmiyoSoğuk ve diğer kahvelerden devam 🌸🤍 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Yazın ben de çok soğuk kahve tercih ediyorum. Kışın büyük kupalar Yorumla stsjjbgyıkmg 7 ay Aynen öyle Afiyet olsun kızz 🌸 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Buarada sz önce gördüm, teşekkür ederim ❤️❤️ Yorumla stsjjbgyıkmg 7 ay Rica ederim 🤍 Yorumla
hdksd1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay elzem değil benim için bazen içiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Bazen gerekli oluyor ama değil mi Yorumla hdksd1 7 ay evet bazen canım çekiyor😄 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 7 ay Bence sahah olmazsa olmazlardan 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Sabah illa ki içiyoruz Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Kesinlikle kahvesiz olmuyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Artık alıştı bünyeler Yorumla KayipPsikopat_3 7 ay Evet kesinlikle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. olmazsa olmazdır evet 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet olmaz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kahve akşam yemeği sonrasına çok yakışır. Olmazsa olmazdır, elzemdir, illakidir.
Kesinlikle öyle benim için de hep olması gereken
Eskiden türk kahvesi severdim ama artık pek hoşuma gitmiyo
Soğuk ve diğer kahvelerden devam 🌸🤍
Yazın ben de çok soğuk kahve tercih ediyorum. Kışın büyük kupalar
Aynen öyle
Afiyet olsun kızz 🌸
Buarada sz önce gördüm, teşekkür ederim ❤️❤️
Rica ederim 🤍
elzem değil benim için bazen içiyorum
Bazen gerekli oluyor ama değil mi
evet bazen canım çekiyor😄
Bence sahah olmazsa olmazlardan