Yeme & İçme Kahveyle kuruyemiş tüketmeyi seviyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor İki faydalı gıda bir arada 😍 çok seviyorum. Badem, fındık çok yakışıyor. Kahveyle kuruyemiş tüketmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 7 ay elbette faydalı yazdıklaırnız ama ben tütüns armayı daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 7 ay Bqmadem olabilir.. Tuzlu şeylerle içebilirim yanindakahve :)) 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Evet severim ben nescafeylede etipuf tuketiyorum sese ve bogaza iyi geliyor 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 7 ay Kahvenin tadını tek başına almalıyım en fazla yanına cikilata gider bence 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 7 ay Kuruyemişi de bıraktım sivilce yapıyor ve çok da gaz yapıyor 😂 1 0 Yorumla
ecrinkwbs Takip Et Xper 4 Yaş: 19 7 ay Bence kahve tek içilmeli ya yaninda ya maden suyu veya su olmalı yoksa ben yanında çok bişey tercih etmem ama tercih edenlere de tabiki bir şey diyemem neticede zevkler ve renkler tartışılmaz 🤣 2 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 7 ay İyi gidiyor evet 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Sen tam göz bebeği şehrindesin Yorumla u 27esmerim 7 ay 🥰 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Evet severim tatlı da çok güzel oluyor bazen ben seviyorum 😃😃 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Çok güzel olur elbette çay ile de güzel ama kahveye de yakışır. Badem özellikle. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Evet çok seviyorum çok iyi oluyor ☺️☺️ 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Hayır sigara tüketmeyi seviyorum 1 0 Yorumla
erdem81181 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 50% 7 ay Geceleri severim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 7 ay Onu ben de severim Yorumla erdem81181 7 ay Kuruyemişte önemli içinde ne olduğu Yorumla
epsilon35 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 7 ay Kahvenin yanında merci çikolata baya iyi gidiyo tavsiye ederim 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Hayır sadece çikolata yeterli yanında 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet güzel olur 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
elbette faydalı yazdıklaırnız ama ben tütüns armayı daha çok seviyorum
Bqmadem olabilir.. Tuzlu şeylerle içebilirim yanindakahve :))
Evet severim ben nescafeylede etipuf tuketiyorum sese ve bogaza iyi geliyor
Kahvenin tadını tek başına almalıyım en fazla yanına cikilata gider bence
Kuruyemişi de bıraktım sivilce yapıyor ve çok da gaz yapıyor 😂
Bence kahve tek içilmeli ya yaninda ya maden suyu veya su olmalı yoksa ben yanında çok bişey tercih etmem ama tercih edenlere de tabiki bir şey diyemem neticede zevkler ve renkler tartışılmaz 🤣
İyi gidiyor evet
Sen tam göz bebeği şehrindesin
🥰
Evet severim tatlı da çok güzel oluyor bazen ben seviyorum 😃😃
Çok güzel olur elbette çay ile de güzel ama kahveye de yakışır. Badem özellikle.
Hayır, kahvenin yanında bir şey yemem
Evet çok seviyorum çok iyi oluyor ☺️☺️
Hayır sigara tüketmeyi seviyorum
Geceleri severim
Onu ben de severim
Kuruyemişte önemli içinde ne olduğu
Kahvenin yanında merci çikolata baya iyi gidiyo tavsiye ederim
Hayır sadece çikolata yeterli yanında
Evet bazen güzel oluyo
Evet güzel olur
tatlı veya çikolata tercihim
Kahveyi tek severim