Yeme & İçme Günün ilk içeceği olarak kahveyle mi çayla mı başlarsınız? Elifimsiii34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Güne çayla başlayanlardanım, daha sonra kahveye geçerim Güncellemeler8 ay SS için teşekkürler 🥳💅 Günün ilk içeceği olarak kahveyle mi çayla mı başlarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sigara ile başlarım 0 0 Yorumla
AradaSıradaUğraBana Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ah şimdi kapıdan bir fincan kahveyle gelse biri miss gibi olur. 1 3 Yorumla Elifimsiii34 8 ay Deme öyle fincan fincan koşarlar şimdi hahshd Yorumla AradaSıradaUğraBana 8 ay Haha keşke 😂😂 Yorumla Elifimsiii34 8 ay Hahshd Yorumla
Kübiks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Çayla başlarım ya😅🤧hastayım bide oyüzden çay diyorum 😅😅 0 2 Yorumla Elifimsiii34 8 ay Geçmiş olsun kuzum afiyet olsun 🧿 Yorumla Kübiks 8 ay Teşekkür ederim canım 🤧🥰 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 8 ay Günün ilk içeceği olarak genelde çay ile başlıyorum. Mide sıkıntılı biraz kahve içmeye el vermiyor :DKahveyi de daha sonrasında tüketiyorum. 0 0 Yorumla
ruhsuz0635 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 72% 8 ay Bunun yanına + trip felan ekliyorsundur kesin :) 0 3 Yorumla Elifimsiii34 8 ay Yoooo Yorumla ruhsuz0635 8 ay tabi tabi Yorumla Elifimsiii34 8 ay Hıhııı💅💅 Yorumla
ciileklimilkshakee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Hiç bir şey içmiyorum 1 1 Yorumla Yamaç3531 8 ay Neden Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve şaşmaz bende 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 8 ay Günaydın, kahvaltıda çay sonra Türk kahvesi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Çay ile başlarım 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Çayla 0 0 Yorumla
Yamaç3531 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Viski 0 1 Yorumla Yamaç3531 8 ay Günaydın hayırlı sabahlar nasılsın Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Çayla başlarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sigara ile başlarım
Ah şimdi kapıdan bir fincan kahveyle gelse biri miss gibi olur.
Deme öyle fincan fincan koşarlar şimdi hahshd
Haha keşke 😂😂
Hahshd
Çayla başlarım ya😅🤧hastayım bide oyüzden çay diyorum 😅😅
Geçmiş olsun kuzum afiyet olsun 🧿
Teşekkür ederim canım 🤧🥰
Günün ilk içeceği olarak genelde çay ile başlıyorum. Mide sıkıntılı biraz kahve içmeye el vermiyor :D
Kahveyi de daha sonrasında tüketiyorum.
Bunun yanına + trip felan ekliyorsundur kesin :)
Yoooo
tabi tabi
Hıhııı💅💅
Hiç bir şey içmiyorum
Neden
Kahve şaşmaz bende
Kahve içmeden kendime gelemiyorum
Sıcak çikolata
Suyla başlıyorum
Suyla başlıyorum 😊 chiali limonlu su 💧
Her zaman çay ile başlarım.
Günaydın, kahvaltıda çay sonra Türk kahvesi