Yeme & İçme Nasıl kahve seviyorsunuz? Coolimee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesi 👑 Filtre kahve Belirtcem.. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nasıl kahve seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mobilion Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Değişiyor abla ama genelde sade içiyorum filtre kahve veya espresso gibi falan da tercihimdir 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade türk kahvesi 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Türk kahvesi seviyorum 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Sade kahve severim Türk kahvesini pek sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Değişiyor abla ama genelde sade içiyorum filtre kahve veya espresso gibi falan da tercihimdir
Sade türk kahvesi
Klasik Türk kahvesi, az şekerli
Türk kahvesi seviyorum
Sade kahve severim Türk kahvesini pek sevmem
Sade Türk
Şekerli
Sade kahve
Sade gold kahve
Türk
Türk kahvesi