Yeme & İçme Kahvelerin köpüğünü içmeyi sever misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Kalın köpüklü kahvenin lezzeti bu köpükte oluyor bence, önce köpüğü içiyorum Kahvelerin köpüğünü içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Evet çok severim çok hoşuma gidiyor ❤️ 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Önce köpüğü hüpletmem kahveyi içtiğim süre boyunca onu idareli kullanmaya çalışırım ajajsjdkdkfkfk 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Hiç sevmem 2 5 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Aynı şekilde Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Yanlış yere geldi yorumum, ben bayılırım. Aynı şekilde alt yoruma gelecekti 🤣 Yorumla sesizlerinsesi 8 ay Kdkdkdkd bende şaşaırdım Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Bazen oluyor böyle 😬 Yorumla Poyrazefe2531 8 ay Jdjkee Yorumla
Poyrazefe2531 Takip Et Bilge Yaş: 27 8 ay Yalarm o köpüğü ben🤣 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Herkes aynı 🤣 Yorumla Poyrazefe2531 8 ay Ben sadece kendim yapıyodm sanıyodm 🤣🤣 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 8 ay Yok sade gold 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay O tam sade mi sence Yorumla damaratiz7 8 ay Değil köpüklü karamel var içinde Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay İşte sade olmuyor ondan sormuştum Yorumla damaratiz7 8 ay Yok benim içtiğim çekirdek kahve sade ben sorudakini anladım Yorumla
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Severim 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kaşıkla hüpletirim ve hatta 😋 Yorumla Nimesayyya 8 ay Yanimdakinin köpüğünüde ben içiyorum 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Sen benden fena çıktın 🤣 Yorumla Nimesayyya 8 ay 😂😂😂😂 Yorumla
sonerkekbükücüü Takip Et Xper 4 Yaş: 30 8 ay Evet ama bazıları baya abartı oluyor çok kalın bir tabaka oluşturuyor 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. İçmeyi demeyelim kaşıkla yemeye bayılıyorum... 0 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 8 ay Bayılırım kahve de en çok sevdiğim şey 0 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 8 ay Kahvede köpük, güzellik ve bakımda sen:) 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Sade kahve içiyorum kahvemde köpüğü pek sevmem. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evetseverim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. seviyorum 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Çok severim😇 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet çok severim çok hoşuma gidiyor ❤️
Önce köpüğü hüpletmem kahveyi içtiğim süre boyunca onu idareli kullanmaya çalışırım ajajsjdkdkfkfk
Hiç sevmem
Aynı şekilde
Yanlış yere geldi yorumum, ben bayılırım. Aynı şekilde alt yoruma gelecekti 🤣
Kdkdkdkd bende şaşaırdım
Bazen oluyor böyle 😬
Jdjkee
Yalarm o köpüğü ben🤣
Herkes aynı 🤣
Ben sadece kendim yapıyodm sanıyodm 🤣🤣
Yok sade gold
O tam sade mi sence
Değil köpüklü karamel var içinde
İşte sade olmuyor ondan sormuştum
Yok benim içtiğim çekirdek kahve sade ben sorudakini anladım
Severim
Kaşıkla hüpletirim ve hatta 😋
Yanimdakinin köpüğünüde ben içiyorum 😂
Sen benden fena çıktın 🤣
😂😂😂😂
Evet ama bazıları baya abartı oluyor çok kalın bir tabaka oluşturuyor
Evet köpüklü seviyorum genelde
İçmeyi demeyelim kaşıkla yemeye bayılıyorum...
Evet severim kesinlikle
Bayılırım kahve de en çok sevdiğim şey
Kahvede köpük, güzellik ve bakımda sen:)
Sade kahve içiyorum kahvemde köpüğü pek sevmem.
Bırak köpüğü fincanın dibini ekmek ile sıyırıyorum
Evet çok güzel oluyor 😂😂
Evetseverim
seviyorum
Çok severim😇
Evet 😋
Evet
Lezzetliyse evet
Evet bayılırım hatta
Severim. ☺️
Severim
evet