Yeme & İçme Günde kaç fincan kahve tüketiyorsunuz? ozgeeeozz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben biraz çok içiyorum zararlı fazlası ama anca ayılıyorum 😅 Sizler? Günde kaç fincan kahve tüketiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. çok içerim 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Ben kahveyi günde 2 bardak içiyorum. Önceden günde 10 bardağa kadar içiyordum... Ama şu an sağlığım için 2 ye düşürmem gerekti... 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay O kadar çok ki, ofis 9-5 bütün gün değiştire değiştire. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Olabildiğince azzz. Bugün bir minik fincan tk içtim sadece mesela 1 0 Yorumla
Sebaibad Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay 2 ama tüketmemeye çalışıyorum artık. 1 1 Yorumla ozgeeeozz 8 ay Zinde tutar ya Yorumla
oylesinegeldimki Takip Et Xper 5 Yaş: 23 8 ay çok içerdim azaltmaya çalışıyorum günde 2 küçük fincan 😂😂 0 3 Yorumla ozgeeeozz 8 ay Ama baya azaltmışsn sende😂 Yorumla oylesinegeldimki 8 ay Normalde Süvari içiyordum Ben çay bardağında😂😂🤣 Yorumla ozgeeeozz 8 ay Ahahaha ben 2 türk kahvesi 2 nescafe ile sonlandırıyorum😂 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 3 oluyor genelde 1 0 Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay En az 7 rekor 13 1 2 Yorumla ozgeeeozz 8 ay Ahahaha çarpar Yorumla Mahsun_J 8 ay Aksine içmeyince çarpıyor 🤷♂️🤣😂 Yorumla
Pilotöğrencisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Hastaneye kaldırıldığında, yine içiçenmi acaba. d 0 1 Yorumla ozgeeeozz 8 ay Cok kırıcısn Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bir iki tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
çok içerim
Ben kahveyi günde 2 bardak içiyorum. Önceden günde 10 bardağa kadar içiyordum... Ama şu an sağlığım için 2 ye düşürmem gerekti...
O kadar çok ki, ofis 9-5 bütün gün değiştire değiştire.
Olabildiğince azzz. Bugün bir minik fincan tk içtim sadece mesela
2 ama tüketmemeye çalışıyorum artık.
Zinde tutar ya
Bir yerden sonra saymayı unutuyorum
çok içerdim azaltmaya çalışıyorum günde 2 küçük fincan 😂😂
Ama baya azaltmışsn sende😂
Normalde Süvari içiyordum Ben çay bardağında😂😂🤣
Ahahaha ben 2 türk kahvesi 2 nescafe ile sonlandırıyorum😂
Yirmi bazen daha fazla
3 oluyor genelde
Bu ara kahve icesim yok cok ictim
Genelde 2 max 3