Yeme & İçme Evde kendi hazırladığın latteyi pencere kenarında yudumlamak mı, yoksa kafede içmek mi daha keyifli olurdu☕? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor ☕️🌿🏡 evim evim güzel eviimLatteGo sayesinde ev baristası modundayım 😌#redwomann #kahvevekeyif #philipsLatteGo 🫶 Evde kendi hazırladığın latteyi pencere kenarında yudumlamak mı, yoksa kafede içmek mi daha keyifli olurdu☕? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. arkadaşım olmadığı için evde içerim 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Kahveyle çok aram yok. İçersem de gece hanımla Türk kahvesi. Ayda bir o da. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evde en güzeli ya 1 1 Yorumla Soran 8 ay Aynen Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Evde yapmak her zaman daha keyfli bence 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Evciyim benHerşeyin evde olanı makbul 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kahve makinesinden çıkan espressoyu yudumlamak.. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Evde kendim yapar yudumlarım... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
arkadaşım olmadığı için evde içerim
Kahveyle çok aram yok. İçersem de gece hanımla Türk kahvesi. Ayda bir o da.
Evde en güzeli ya
Aynen
Evde yapmak her zaman daha keyfli bence
Evciyim ben
Herşeyin evde olanı makbul
Kahve makinesinden çıkan espressoyu yudumlamak..
Evim Güzel Evim 😌
Evde kendim yapar yudumlarım...
Evde pencere kenarı ya da balkon 👌
İkisi de keyifli
Balkonda içmek