Yeme & İçme Çikolatalı kahve sever misiniz? qüneşinsahibi Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor HC içtiniz mi Güncellemeler8 ay Süper soru 🖤 Çikolatalı kahve sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tatlı şey sevmiyorum kahvede. Sade ve zift gibi olacak.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet severim, 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 8 ay Hiç icmedim. Cappuccino blonde latte den baskasini bilmem 0 0 Yorumla
salihharsln Takip Et Xper 2 Yaş: 27 8 ay Mıcha oluyor sanırım ama kahve tadı çok az geldiğinden sevemiyorum 0 0 Yorumla
aytmarparcalayan Takip Et Xper 2 Yaş: 21 8 ay Delikanlılar sever mi la öyle şekerli şeyler? 0 0 Yorumla
AphroditeVurgun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 8 ay Hiç denemedim ama sanki buna machiato diyorlar. Ama onda Espresso var 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıcak çikolata gibi 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Sıcak çikolata sewrim de bunu ilk defa duydum 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Hiç içmedim ama sanırım sevmem 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Evet severim arada sırada içiyorum 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 8 ay Nutella olması şart kendimi şekersiz bırakamam. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 8 ay Diyetteyim evet severim ama tüketmiyorum 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Aşırı severim çok içerim... 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Pek sevmem 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Yapana bağlı 0 5 Yorumla qüneşinsahibi 8 ay Bitmeden gel yetiş 😄 Yorumla SarışınHukukçu 8 ay :) bir gün bu tekliflerinden birini kabul edip dikileceğim kapına göreceksin 😃🤭 Yorumla qüneşinsahibi 8 ay 😄😄😄 bulamazsn ki😝 Yorumla SarışınHukukçu 8 ay Emin misin 😉 Yorumla qüneşinsahibi 8 ay Bilemedm bulamazsn herald Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. İçtim severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Tatlı şey sevmiyorum kahvede. Sade ve zift gibi olacak..
evet severim,
Hiç icmedim. Cappuccino blonde latte den baskasini bilmem
Mıcha oluyor sanırım ama kahve tadı çok az geldiğinden sevemiyorum
Delikanlılar sever mi la öyle şekerli şeyler?
Hiç denemedim ama sanki buna machiato diyorlar. Ama onda Espresso var
Sıcak çikolata gibi
Sıcak çikolata sewrim de bunu ilk defa duydum
İçtim bidaha para vermem
Hiç içmedim ama sanırım sevmem
Evet severim arada sırada içiyorum
Çikolatalı kahve severim içtim
Nutella olması şart kendimi şekersiz bırakamam.
Diyetteyim evet severim ama tüketmiyorum
Çikolatalı herşeyi severim genelde 😂
Aşırı severim çok içerim...
Benim için hep 1. Çok güzel
yok, sade kahve iyidir.
Kahveyi sade severim.
Kahve acısıyla güzel sanki😅
Severim afiyet olsun 🙏🏻
ısmarlamadın ki içelim :D
Orjinalden yanayım.
Denemedim
Hayır