Yeme & İçme En son kimden bir fincan kahve istediniz? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Güncel En son kimden bir fincan kahve istediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Kimseden istemedim hep ben yapmak zorunda kalıyorum 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 8 ay Sen de bizdensin Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 8 ay Dün ablamdan istedim annem dedi kahve yap ama o güzel yapıyor. 😋☕ 2 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Kimseden kendım yapıyorum hep 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 8 ay Senden kahve isteyen çok oluyordur ama ya da çay Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kuzenim yaptı sağolsun 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kalktım ben yaptım kendime bol köpüklü 1 0 Yorumla
Mehmet1Oğuzhan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Istemedim ama verdiler yine arkadaşın evinde 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Hatırlamıyorum reel manada çok olmuştur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseden istemedim hep ben yapmak zorunda kalıyorum
Sen de bizdensin
Dün ablamdan istedim annem dedi kahve yap ama o güzel yapıyor. 😋☕
Kimseden kendım yapıyorum hep
Senden kahve isteyen çok oluyordur ama ya da çay
Kuzenim yaptı sağolsun
Kalktım ben yaptım kendime bol köpüklü
Istemedim ama verdiler yine arkadaşın evinde
Hatırlamıyorum