Yeme & İçme Gün içinde ne kadar kahve tüketiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi tür kahve tüketmeyi seviyorsunuz?Kaç fincan ya da kaç bardak? Gün içinde ne kadar kahve tüketiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kravex Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Ben genelde haftada 1-2 tüketirim onda da genelde Latte içerim. 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 8 ay Sıffır sıffır sıffırrr... Kahve bizim kültürümüzde yoktur. Bu kadar aşırı derecede tüketilmez. 0 0 Yorumla
anaaanaaae Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 8 ay Her gün içmiyorum ama içtiğim gün en az iki bardak icerim 0 0 Yorumla
batman7210 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Kola içiyorum kahve gece güzel gider sabaha kdr içerim 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 3 bardak oluyor hep 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bu ara hiç sanırım az bir fincan veya hiç içmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben genelde haftada 1-2 tüketirim onda da genelde Latte içerim.
Sıffır sıffır sıffırrr... Kahve bizim kültürümüzde yoktur. Bu kadar aşırı derecede tüketilmez.
Her gün içmiyorum ama içtiğim gün en az iki bardak icerim
Kola içiyorum kahve gece güzel gider sabaha kdr içerim
2 3 bardak oluyor hep
Bu ara hiç sanırım az bir fincan veya hiç içmem
3 tada 4 bardak soğuk kahve
2-3 bardak
Gunluk 4 5 fincan
Ben en az iki