Ben türk Nescafe iciyorum boykot ictigimi nerden biliyorsun sen hayatında benim israil mali içtiğimi gördün mü hangi resimde var benim içtiğimi de sen benim Müslümanlığımi çamur atıyorsun sende bir sözde muslumansin sadece sen de saygı olmadiktan sonra Müslümanlık iman olmaz sende ve ayrıca ben türk Nescafe içiyorum ama sen önce o aklinla her markette turk marka olmadığını ve nerdeyse marketlerin çoğunluğu yiyeceğimiz yemek her şey israil mali olduğunu bilirsin sizde boykot var diye her markette olacak diye bir şey yok bilip bilmeden sen anca yargı pislik atarsın bu müslümanlar açlıktan mı ölsün bu dünya da hayatta kalmak için insan iki lokma atması lazım sen bunu bilirmisin sözde müslüman dinimi küfür eden müslüman olsa bari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aaa ne tesaduf bizde Nescafe içtik 1 ekim gecesi 1 ekim bana göre kahve gunu değil benim kaza oruç günüm🙃
kaza orucu tutacak kadar müslümansın ama müslümanları öldüren israil'e destek olan nescafe markasını boykot etmiyorsun sence bu çelişki değil mi
Ben türk Nescafe iciyorum boykot ictigimi nerden biliyorsun sen hayatında benim israil mali içtiğimi gördün mü hangi resimde var benim içtiğimi de sen benim Müslümanlığımi çamur atıyorsun sende bir sözde muslumansin sadece sen de saygı olmadiktan sonra Müslümanlık iman olmaz sende ve ayrıca ben türk Nescafe içiyorum ama sen önce o aklinla her markette turk marka olmadığını ve nerdeyse marketlerin çoğunluğu yiyeceğimiz yemek her şey israil mali olduğunu bilirsin sizde boykot var diye her markette olacak diye bir şey yok bilip bilmeden sen anca yargı pislik atarsın bu müslümanlar açlıktan mı ölsün bu dünya da hayatta kalmak için insan iki lokma atması lazım sen bunu bilirmisin sözde müslüman dinimi küfür eden müslüman olsa bari
starbucks'a gitmek doğru olmaz israile yardım ediyor ve masum sivil çocuk bebekler katlediliyor. günaha ortak olmamak lazım
Bu günleri kim çıkarıyor merak ediyorum. Sebep ne acaba kahve gününün
Öyle bir gün ve kampanyalar mı var
Putlara tapmayı ne zaman bırakacaksın o profil ne öyle
Ne varmış profilimde 🤬
Put var işte
Her şeyin bir günü var artık sanırım
Bilmiyor
bi kahve içelim o zaman?
?
Kahve günü mü
100 kahve içene bi jahve bedava
Napicaz kampanyayı evde 2 tane kahve makinası var