Yeme & İçme Üzüm bardakta Americano kahve sunumu çok hoş olmuyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Üzüm bardakları Americano kahvelere çok yakıştırıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Üzüm bardakta Americano kahve sunumu çok hoş olmuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Yaa süper iyi oluyor zaten kahve şeffaf ve şekilli bardaklarda hoş oluyor... 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Şekilli bardaklar çok popüler bu ara. Yorumla KayipPsikopat_3 9 ay Evet aldım hemen 🤭🤭 Yorumla KayipPsikopat_3 9 ay Bardak koleksiyonu yapan biriyim de Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 8 ay Bu bardakta viskili limonlu romlu vs bir kokteyl hazırlanıyor... O çok iyi adı aklıma gelmedi.. :)) 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Sunum güzel ilgi alanım değil. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Üzüm bardaklar iki yıldır çok favori Yorumla
sᴀᴋuʀᴀ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Şu bardaktan bi alamadım. Çok beğeniyorum. 🥲Americano kahve bu bardakta çok keyifli olur. 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Çok hoş afiyet olsun 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Görsel benim değil ama teşekkür ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. hoş evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Ben de seviyorum Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Ben sevmem bana tuhaf geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaa süper iyi oluyor zaten kahve şeffaf ve şekilli bardaklarda hoş oluyor...
Şekilli bardaklar çok popüler bu ara.
Evet aldım hemen 🤭🤭
Bardak koleksiyonu yapan biriyim de
Bu bardakta viskili limonlu romlu vs bir kokteyl hazırlanıyor... O çok iyi adı aklıma gelmedi.. :))
Sunum güzel ilgi alanım değil.
Üzüm bardaklar iki yıldır çok favori
Şu bardaktan bi alamadım. Çok beğeniyorum. 🥲
Americano kahve bu bardakta çok keyifli olur.
Çok hoş afiyet olsun
Görsel benim değil ama teşekkür ederim
hoş evet
Ben de seviyorum
Ben sevmem bana tuhaf geliyor
Denemedim pek amasyada
Buna sıcak çikolatayı da çok yakıştırıyorum
Olmuyor
Güzel
Güzel görünüyor
Yani
üzüm bardak ne 😭